QuickOffice (Android, iOS)

 

sGoogle направи стратегически ход, за да се конкурира с Microsoft. От днес компанията направи софтуера за редактиране на документи Quick Office безплатен за iOS и Android. Професионалната версия на софтуера, които по-рано струваше $19,99, позволява на потребителите да редактират Microsoft Office документи на своите мобилни устройства.

Google купи Quick Office през юни 2012 година, но цената остана в тайна, след което компанията интегрира популярния мобилен пакет в облачната си услуга Google Drive.

Всеки, който инсталира Quick Office и се регистрира със своя Google профил от Android или iOS устройство до 26 септември, ще получи 10 GB безплатно допълнително място за съхранение в Drive за период от две години. Не губете време и инсталирайте Quick Office сега!

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Батерия (Android)

 

sБатерия показва до каква степен е заредена батерията на вашия смартфон или таблет. Battery е малко и елегантно приложение, с което можете не само да следите настоящото състояние на батерията в процентно съотношение, но дори да оптимизирате консумацията на енергия на вашето Android устройство.

С Battery по всяко време и на всяко място ще знаете колко заряд имате, за да играете игра, да гледате клип или да сърфирате из уеб пространството. Няма друго приложение, свързано с батерията на устройството, което да е толкова интуитивно и стилно. Интерфейсът на Battery е крайно опростен, но толкова практичен и удобен.

В MacroPinch непрекъснато работим, за да подобряваме функционалността на Battery. В бъдеще ще продължим да предоставяме напълно безплатни ъпдейти, сред които ще бъде включена полезна информация за батерията, трикове и съвети за това, как да запазим най-дълго време живота на батерията и др.

ФУНКЦИИ: ✓ Показва заряда на батерията в проценти (%) ✓ Предоставя качествена поддръжка за Android устройства - от Android 1.5 до Android 4.3 ✓ Пълна поддръжка на всички познати резолюции ✓ Индикатор за захранване ✓ Нивото на батерията се показва в разлика от 1% ✓ Battery може да послужи за оптимизиране консумацията на енергия ✓ Battery е малко приложение, което използва възможно минимални ресурси! ✓ Предоставя допълнителна информация за батерията: ✓ Температура ✓ Волтаж ✓ Състояние на батерията ✓ Технология

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play


 

FlightHero (Android, iOS)

 

aС Flight Hero можете да спестите време в случаите, когато трябва да осъществите бизнес пътуване, да отидете на почивка или просто да вземете някого от летището.

Flight Hero ви дава още:

Online индекс за заминаващи и пристигащи: ✔ Автоматично обновяване на таблото с кеширане на полети ✔ Филтриране на полети на борда за пристигащи или заминаващи, авиокомпании, състояние и времеви интервали ✔ Лесна навигация

Проследяване на полета + карти: ✔ Точната позиция на самолета в пространството и скоростта (за полети от САЩ) или приблизително при останалите случаи

Най-голямо покритие за статуса на полетите, летищата и авиокомпаниите в Google Play: ✔ Намерете най-близките летища с GPS в рамките на 200 километра

Времето и информация от летището: ✔ Закъснения по 5-степенната скала ✔ Температурата ✔ Посоката на вятъра

Споделяне на информация за полета: ✔ SMS ✔ E-mail ✔Twitter ✔ Facebook Терминали: ✔ За големите летища. Вижте "Настройки"

ТЪРСЕНЕ на предпочитан полет: ✔ По номер на полет ✔ На път ✔ Списък на последните пет гледани полета

Режими: ✔ Ден ✔ Нощ

Една версия за всички устройства: ✔ Телефони ✔ Таблети

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Pic Lock 3 (iOS)

 

aЧакането свърши... Най-накрая Pic Lock бе оптимизирано за iPhone 5!

С Pic Lock 3 можете да скриете и да защитите всичките си лични данни по един много сигурен начин. Управлявайте и съхранявайте лесно вашите лични снимки, видеоклипове, бележки, пароли на браузъра, контакти, текстове, места и аудио файлове.

Изберете четирицифрена парола или рисунка, за да попречите не недоброжелатели да се доберат до личната ви информация. А с режима intruder приложението ще направи скришни снимки и видеоклипове на нарушителите, докато те се опитват да отключат устройството ви.

Нещо повече, ако паролата бъде сгрешена 5 пъти, приложението ще изтрие всичко съхранено в него, т.е. дори да влязат, няма да видят или разберат никоя от тайните ви. Може да създавате неограничен брой папки и албуми, да внасяте или изнасяте файлове в приложението, да споделяте чрез Facebook, Twitter и Instagram и още много, много неща...

Не пропускайте!

 

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Apple App Store


 

Phototastic (WP)

 

sС Phototastic можете да създавате фантастични колажи от вашите снимки.

Създайте колаж или използвайте класическите рамки. Изберете някои от филмовите шаблони като Polaroid, Рhotobooth, филмова лента или изпробвайте новите Facebook фоторамки. След като завършите с аранжирането на вашите снимки, приложете и един от многото ефекти, които са ви на разположение.

Характеристики:

 • 140 + стандартни рамки за колажи
 • 30 + ефекти за снимки (и още нови при следващо обновление)
 • Заобляне на ъгли
 • Регулиране на ширината на границите и радиуса
 • Регулируема цветова рамка
 • Polaroid, филмова лента, photobooth и гръндж рамки
 • Споделяне във Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr и Photobucket
 • Снимане със задната и предната камера
 • Екшън камера – заснема цялото действие в няколко секунди!
 • Времева камера - прави множество снимки, но с регулируем таймер
 • Плюс още много функции...

 

Цена: $2,99

 

Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

7 Minute Workout (Android, iOS, WP)

 

s7 Minute Workout е вашето приложение за активна тренировка с популярните 12 упражнения, които максимизират резултатите ви за минимално време.

Само със 7 минути на ден можете да постигнете вашите фитнес цели! Ентусиасти са публикували приложението за 7 минутна тренировка в Американския колеж по спортна медицина и здраве. То е включено в класациите на Ню Йорк Таймс и Huffington Post, както и в тези на Yahoo и LifeHacker.com. "Виждали сме тези интервални тренировки и преди, а те бяха изтъквани като най-ефективния вид упражнения.“ - Lifehacker.com

Всеки сет от упражненията се състои от 7-минутно интензивно обучение, изискващо вашето собствено тегло и един обикновен стол! Това прави 7-минутната тренировка идеална за почти всеки. Препоръчително е да направите 3 серии за постигане на максимални резултати.

Цена: Безплатно

 

Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store, Windows Phone Store