Ако не харесвате концепцията на Facebook и упорито отказвате да приемете Google+, то Twitter може би е вашата социална мрежа. Днес приложението на Twitter за Android получи някои нови функционални инструменти за манипулация на изображенията, които качвате и няколко други малки промени.

За сега тези инструменти за манипулация са ограничени до завъртане на изображението и изрязване. И въпреки че всеки фото редактор в Android има тази функция, то възможността да правите тези малки промени директно от Twitter приложението, ще премахне необходимостта да се връщате назад и да използвате друга програма.

Другите промени в приложението сега включват опция за маркиране на снимки, съдържащи хора с техните Twitter потребителски имена. А обновяването на Twitter потока ви, чрез „издърпване“ на екрана, не само ще покаже последните туитове, но вече ще ви излизат и препоръки за профили, които може би искате да следите (горе в дясно). От една страна, може би това е един полезен начин да откриете ново съдържание, но от друга страна, може да се разглежда като нещо досадно.

 

Twitter уеднаквява интерфейсите на мобилният си сайт и приложението.