Иновативната концепция, която позволява Smart TV моделите от сериите ES7000, ES8000 и ES9000 на Samsung да се осъвременяват ежегодно с най-новите функции на Smart TV устройствата, вече е нещо повече от теория и намерения. Всъщност тя е реализиран факт. Първият Evolution Kit, който ще добави най-модерните функции за 2013 година към вече наличните модели телевизори от 2012 г., беше представен на CES.

Evolution Kit се включва към телевизора чрез специален порт - бързо и лесно. Smart Hub е с опростен интерфейс с пет интерактивни тематични екрана (в зависимост от региона), осигуряващи достъп до услуги, като видео до поискване, приложения и интернет браузър. Evolution Kit включва и актуализация с функции, като Smart Interaction – подобрява управлението на телевизора с глас и жестове.

По този начин телевизорът, който потребителите са закупили преди година, ще бъде актуален и през 2013-та и в готовност да предложи най-новите приложения и услуги. Очаква се информация кога първият Evolution Kit ще е наличен на нашия пазар.

Тагове: