Наистина ни е писнало от всевъзможните кабели за връзка между компютъра и други ни устройства! И предполагаме, че и при вас е така. Все пак живеем в ерата на безжичните комуникации и е невероятно досадно винаги да се съобразяваме за съвместимостите и НЕсъвместимостите между различните устройства.

Ето защо можем да кажем едно голямо БРАВО, на пичовете създали HDMI флашката AirTame, която може да стриймва всичко от вашият Windows, OS X или Linux компютър, чрез WiFi, към множество устройства като телевизори, проектори и дори други компютри, и то едновременно.

Монтажът е изключително лесен! Всичко, което е необходимо да направите е да пъхнете HDMI флашката в свободен HDMI порт на избраното от вас устройство и след това да инсталирате прилежащия софтуер на компютъра си. Това е! Веднъж след като сте направили това, остава само да изберете, какво съдържание искате да пуснете на екраните – снимки, видео или огледален образ на десктопа ви. А една от най-готините функции е, че можете да пращате съдържание на повече от едно устройство едновременно!

За разлика от връзката с HDMI кабел, при AirTame гледането на филм е независимо от действията ви на компютъра т.е. докато филма тече в момента на екрана на телевизора ви, вие спокойно може да прегледате Facebook профила си, без това да повлияе на гледането. А и за разлика от HDMI флашката на Google, ChromeCast, вие не сте ограничени от никакви приложения и услуги.

Indiegogo кампания на Airtame отдавна достигна целта си от $ 160 000 долара и вече е набрала над $ 570 000 долара, което гарантира дългосрочно развитие на проекта. AirTame ще ви струва $ 89 долара, когато бъде пуснат в продажба по-късно този месец.

 


Тагове: