Освен всичко друго днес Sony представи и един 8-инчов таблет - Xperia Z3 Tablet Compact – най-тънкият (6.4 мм) и най-лекият (270 г) компактен таблет, предоставящ изключително удобство при работа в движение. Той е кулминацията на дългогодишната работа на инженерите на Sony – таблет, чиято мощ е обратно пропорционална на размера.

Xperia Z3 Tablet Compact притежава водоустойчивост от най-висок клас и прецизност във всеки детайл, които го отличават от всички останали. Той е единственият таблет с PS4™ Remote Play. Устойчив е на вода и прах (IP65/68), а в себе си носи четириядрен  процесор Qualcomm® Snapdragon™ 801, работещ на 2.5 GHz и 3GB RAM.

"След успеха на нашия всепризнат Xperia Z2 Tablet, ние продължаваме да разширяваме портфолиото си от таблети, представяйки компактен таблет с безкомпромисно качество. Xperia Tablet Z3 Compact излиза извън границите на технологичните иновации, като предлага характеристиките на нашата Z3 серия флагмани в компактен размер, в унисон с изградения от нас стандарт да поднасяме на потребителите си първокласно изживяване в широк избор от форм фактори", казва Калъм МакДугъл, директор на Xperia Marketing в Sony Mobile Communications.

Създаден от най-висококачествени материали, неговите изчистени линии и power бутон с уникален дизайн показват изключителното внимание към детайла на Sony. Ъгли от неръждаема стомана, ултра тънка заоблена рамка и закалено стъкло отпред придават елегантен вид и издръжливост. Xperia Z3 Tablet Compact е наличен в бяло или черно като класически стилен завършек.

 

h

 

За да се наслаждавате на своята музика без външни влияния, таблетът е съоръжен с дигиталната технология за елиминиране на шум (Digital Noise Cancelling) от серията Xperia Z3. Околният шум е редуциран до 98%, когато таблетът е свързан със слушалки MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling headset – перфектни за пътуване или за шумна офис среда.

Това компактно красиво устройство е създадено така, че да издържи дори на 13-часово гледане на видеоклипове с високо качество. Благодарение на икономичния STAMINA режим на батерията от Sony, който изключва процесите, които не използвате в момента, за да удължи живота на батерията ви, вашата игра няма да прекъсне преди да пожелаете това, а вашият филмов маратон може да продължи, колкото искате.

Запечатайте своите специални моменти с 8.1 MP камера и иновативните камера приложения на Xperia. С Exmor RS™ for mobile можете да правите уникални кадри дори при слаба осветеност. 2.2MP предна HD камера е идеална за видео разговори със семейството и приятелите.

Работете отвсякъде с модерните приложения Xperia Email, Calendar и Contacts, които могат да се синхронизират чрез Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) и ползвайте своите любими бизнес приложения за Android. С NFC съвместимостта е дори още по-лесно да свързвате устройства и да споделяте с над 160 устройства с NFC функционалност.

Xperia Z3 Tablet Compact ще бъде наличен в глобален мащаб в LTE и Wi-Fi версии от есента на 2014 г.

Тагове: