Вече по хубава традиция и за цели шест години поред списание GoGuide организира церемонията Food&Drink Awards, с която отличава най-добрите заведения в София и Пловдив. 2020 година беше необичайна за всички ни, включително и за бизнеса на заведенията за хранене, но всички ние доказахме, че можем да вървим напред и да преодолеем предизвикателствата. Ето защо медията реши да награди най-добрите, които въпреки всичко устояха на трудностите на пазара и цялата ситуация. И тази година GoGuide ще отличи най-заслужилите места в цели 19 категории, отразени както в ежемесечното списание, така и ежедневно в сайта goguide.bg, както и в профилите във Фейсбук и Инстаграм.

Go Food&Drink Awards се осъществяват с генералната подкрепа на Takeaway.com.

Go Awards номинации

Заведенията в столицата София и феноменалния Пловдив с всяка изминала година стават все по-многобройни и по-добри в това, което ни предлагат. На нас се пада задачата ежемесечно да следим какво се случва на кулинарната картата и да ви държим в течение относно всички вкусни новости по нея. Сетивата ни и този път успяха да отличат всички забележителни вкусове, а нашата зажадняла за радости бохемска душа – местата, които просто нямат еквивалент.

Go Awards гласуване

След като се запознаете с номинираните за най-добрите в категориите, на вас се пада отговорността да изберете любимите си заведения и барове измежду тях, гласувайки със сърце и вкус.

На 20 април отварят виртуалните врати на сайта за гласуване. На awards.goguide.bg ще ви чакат 19 различни категории, всяка с отделна страница и профил на отличените места. За да се отчете гласът ви, трябва да дадете своя вот във всяка категория. Тази година за първи път номинираме и заслужили места от Пловдив, така че ако Градът под тепетата е оставил своя незабравим гастро спомен у вас, не пропускайте да отдадете заслуженото на любимото ви място - някое ретро капанче в Стария град или модерно заведение за готини хора в центъра. Новост сред категориите е и възможността да гласувате за Best Delivery Idea - тук събрахме местата, които подходиха иновативно към доставките в годината на социална дистанция и ни гарантираха бързина, надеждност и качество.

Go Awards кампания

Кампанията за популяризиране на наградите стартира на 20 април и ще продължи близо месец. Щастливи сме да съобщим, че БГ Радио са основни медийни партньори, които ще връчат собствена награда в една от категориите. Всички номинирани можете да разгледате на страниците на списание GoGuide, а местата ще разпознаете лесно и заради големия червен стикер на витрините им с лого и надписа NOMINATED.

И така, за да не се повтаряме - ако някое от номинираните места в София и Пловдив ви е допаднало с атмосфера, обслужване и кухня, просто гласувайте за него ТУК.

Един от всички гласували ще спечели подаръчен ваучер за пролетна премяна от Fashion Days на стойност 1000 лв.

Go Awards церемония

В началото на юни, след като всички изберат своите фаворити и гласуването приключи, по традиция ни очаква специална церемония, на която всички печеливши ще получат заслужените си с народния вот отличия. Събитието е резервирано за бизнеса, като на едно място събираме собственици, голяма част от работещите за тях хора в заведенията и наши приятели. Резултатът е пъстро събитие, което ще се проведе при всички противоепидемични мерки.

Гласувайте ТУК!

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила на GoGuide и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала им и виж града отблизо и далеч.

Снимка: Pikrepo