На 31 март в София ще се проведе конференцията по онлайн маркетинг и реклама – Online Advertising. В Интер Експо Център посетителите ще имат възможността да присъстват на интересни лекции и практически упражнения, насочени към дигиталния маркетинг и управлението на онлайн проекти. Съветите на лекторите ще покрият неща като SEO, PPC, CPM, RTB, Mobile и Ecommerce, както и анализи на SEO, UX и CRO в реално време.

Online Advertising 2017 ще събере 500 маркетолози и бизнесмени, а организаторите препоръчват конференцията на хора, които са собственици на онлайн и офлайн магазини и PR и рекламни мениджъри, да го посетят. Тя е подходяща и за EO, PPC, SMM и email маркетинг специалисти. Според Кръстьо Кассабов, CEO на Kassaba Systems, на конференцията специалистите ще получат детайлна информация за най-новите водещи технологии в онлайн маркетинга и ще могат нагледно да разберат кой е най-подходящият за тях модел за дигитално промотиране.

Сред лекторите в програмата са Огнян Младенов (CEO SEOM.bg), Генадий Воробьов (CEO Netpeak Bulgaria), Борил Богоев (Owner BORILBOGOEV.COM), Иван Александров (CEO eBag.bg) и други.  

Билети можете да намерите тук, като с код hicomm получавате отстъпка от 5%.

Вижте и видео ревю от миналогодишното издание на конференцията Online Advertising 2016.

.

Още от Social