Две номинации и една голяма награда е равносметката за сп. HiComm от шестото издание на престижния журналистически конкурс Mtel Media Masters. Номинирани от екипа ни бяха Илия Темелков и Цветомира Панчева, съответно в категориите “Печатни медии: Дълги форми” и “Печатни медии: Кратки форми”. Наградата в категорията си спечели Илия Темелков, отговорен редактор на сп. HiComm, с материала си “5G - новата ера в мобилните технологии”, част от HitStory на мартенския брой на списанието. Номинация получи и Цветомира Панчева за материала си “Водят ли технологиите до социална изолация”, с който оборва тезата за “лошите” технологии, които раздалечават хората, и отбелязва тяхната полезност, която всъщност ни сближава. За нас е огромна радост да споделим успеха си с вас и да ви благодарим за ценната обратна връзка, която ни давате и която ни прави по-добри, по-успешни и най-вече по-интересни и полезни за вас

Mtel Media Masters 2016 е шестото издание на журналистическия конкурс, отличаващ най-добрите журналистически материали, свързани с иновации, технологии и наука, организиран от Центъра за развитие на медиите и фондация “Медийна демокрация” и подкрепен от Mtel. Тази година в конкурса участваха 141 материала, от които журито в състав Светослав Иванов, Константин Павлов - Комитата, Веселина Седларска, Емил Спахийски и Начо Стригулев, отличи общо шест материала в онлайн, електронни и печатни медии.

Специален гост на церемонията по връчването на наградите, която се проведе вчера в София Тех Парк, беше холандският фотограф Ървин Олаф. Той говори пред над 200 гости за това, какво е повлияло в най-емблематичните му работи, както и за вдъхновенията му през годините и сега.

Тагове: