Наясно сме, че за много хора Нова година „на маса“ е характерна класика, която няма нужда от константни промени. Настоящият текст е за всички онези, за които домашната маса не е чак толкова голям фактор и предпочитат да скочат към заветната 2020 година по алтернативен начин.

По същество сестринският ни сайт Go Guide работи в джедайски съюз с Boyana Events, които с помощта на силата и адски сериозна подготовка ще ни предоставят ДЪ ПОСРЕЩАНЕТО на Новата година. Епично събитие като на кино, за което всички говорят и за което само в рамките на 48 часа всички билети бяха разпродадени.

Какво ще му бъде толкова специалното? На първо място действието ще се развива между декорите на Киноцентър Бояна, сред които улиците на Ню Йорк и Лондон - те ще създадат истински новогодишен фестивал.

Виж още: Киното преди и след „Междузвездни войни: Нова надежда“

Има и още – 15 закрити пространства ще удовлетворят нуждите на всеки любител на музикални стилове като хип-хоп, диско, ретро, електронна музика и др. Караоке и гей барът ще дадат още цвят на събитието.

Не си падате по танците? Ок, ще се предлагат и места за сладки приказки в съчетание с приятно питие - вино бар, коктейл бар, шот бар, уиски бар и champagne room.

Въобще 2020 няма да разбере откъде сте ѝ дошли.

Със сигурност обаче ще чуе в две от студията любимия ни Shame Party екип, наред с Dope Zoo, Eastern Union, Worst Behavior, Vladislav Moustache Love, Valdy, Ritual Gatherings, Dj Radi и IHOU.

Ще се предлагат задължителните за подобно събитие вътрешен транспорт и вкусна храна.

Така де, в края на 2019 и началото на 2020 София ще се превърне в Ню Йорк. Не на последно място благодарение и на Mastercard. Последните ще осигурят буквално безценни моменти на присъстващите за едно безкешово събитие от ново поколение. За притежателите на Mastercard e предвиден Speed Line за по-експресен достъп до партито, както и Мastercard Lounge, където достъп ще имат само картодържатели. Благодарим и на The Stars Group – гейминг компанията, която отваря пътя към звездите и предоставя шанс за нова и вълнуваща кариера през идващата 2020 година! Събитието се осъществява също с подкрепата на OMV, които празнуват и 20-годишнина с много награди. Баровете пък ще бъдат заредени догоре Maxxium. Имаме и още виновни да осъществяването на знаковото събитие - платформата за онлайн резервации Easybook участва с локация, на чиито територии посетителите ще могат от първо лице да видят как работи услугата им. Същото се отнася и за Livity, но тяхното показно ще се изразява в едновременно вкусни и здравословни вкусотии.   

Повече информация за събитието ще откриете на следния адрес.

Още от Social