След като снощи показаха новия Samsung Gear S3 с впечатляващо светлинно шоу, днес Samsung го раздаваха по-кротко по време на откриващата им пресконференция на IFA 2016. Фокусът беше върху електрониката за дома, особено с елегантната Black Line на кухнеските електроуреди.

Около телевизорите разговорът се завъртя отново около Quantum Dot технологията. Беше обявена и 10-годишна гаранция за всички SUHD телевизори на компанията с Quantum Dot. По думи на Samsung технологията ще ви предостави гарантирана премиум картина за цяло десетилетие. Освен това вече ще я намерим и в геймърската линия монитори, като първият от тях съчетава в себе си и извитата форма на телевизионните си братя. Samsung CFG70 e оборудван с Quantum Dot, 1 милисекунда време за реакция и 144 Hz честота на опресняване, а аз вече нямам търпение да се докопам до него.

Корейският гигант засилва и колаборационните си връзки с услуги като Amazon и Netflix, за да предостави на потребителите си възможно най-доброто по отношение на смарт телевизори. Множество от оригиналните продукции на Netflix, между които любимите на екипа ни Stranger Things и Джесика Джоунс и предстоящият сериал на Marvel, Люк Кейдж, ще получат HDR поддръжка, за да ги преживеете още веднъж (или за първи път) по един наистина впечатляващ начин.

Беше обявено и пресничкото сътрудничество между Samsung и гейминг гиганта Valve Corp, благодарение на което вече ще можете да стриймвате всичките си PC заглавия директно на телевизора си. Както и една домашна аудио система, която беше спомената само между другото.

 

 

Тагове: