Benq GV1 е портативен, безжичен мултимедиен проектор, който може да промени начина, по който се събирате с приятели или се забавлявате вкъщи или навън. Той се свързва лесно със смартфон (подържа се Android и iOS), таблет или компютър, за да ви даде възможност да споделяте съдържание в малка компания. Това може да е филм, сериал или YouTube видео, но може и да е просто екранът на мобилното ви устройство. Освен всичко друго, проекторът може да се ползва и като Bluetooth тонколона. Какво повече за летните вечери на къмпинга?

Интересният дизайн с накланяща се на 15 градуса глава в комбинация с функцията auto keystone (автоматична корекция на ъгъла на прожекция спрямо стената) позволява на ползващия проектора да се приспособи наистина бързо към всяка ситуация. Това прави устройството подходящо за употреба на ежедневна база, независимо дали сте с някой или просто премествате картината със себе си в съседната стая.

Батерията на GV1 издържа до 3 часа, а производителят обещава толкова часове живот на лампата, че на практика се очаква тя да надживее технологично останалата част от устройството.  Вижте цената на този проектор тук, а повече за него разберете в подробното ни видео ревю: