Стрийминг услугите стават все по-добри и по-качествени и постепенно изместват класическата телевизия. Все повече хора гледат в 4K с висок динамичен диапазон, който се променя кадър по кадър и т.н. Въобще в момента в дома се наслаждаваме на най-добрата картина, която сме имали някога. В този процес обаче много хора подценяват ролята на звуковото възпроизвеждане. Вградените говорители в телевизора са компромис, който не е нужно да поемате при качеството, което ви предоставя съвременното съдържание. В случая имате няколко варианта. Да си вземете саундбар е най-ненатоварващият от тях, осигуряващ качество, ако не желаете да изграждате по-сложна съраунд система в дома си.


Моделът, който ще ви представим днес – Philips TAPB603/10, – е от по-добрите варианти в този клас, защото всъщност е комплект от саундбар с безжично свързана към него басова тонколона. Моделът е с основно тяло с 6 говорителя с обща мощност 200 W и 100-ватов, 6.5'' субуфер, които осигуряват 3.1 звук. За да се приближи повече до истински съраунд, системата поддържа виртуален съраунд звук и Dolby Atmos. Освен за по-потапящото звуково преживяване с филми моделът може да се ползва и като домашна уредба дори без телевизора, като прехвърляте към тонколоната любимите си песни през Bluetooth.

Вижте повече във видеото по-долу или прочетете още по-подробното ни ревю: 3.1 саундбар системата, която докара 3D звука от киносалона… вкъщи! 

 

Тагове: