Вероятно вече познавате мастиленоструйните принтери на Canon. В началото на тази година компанията добави към утвърдената си PIXMA серия нови, по-компактни и още по-добри принтери, с фокус върху висококачествения фотопечат. Можете да избирате между бюджетните TS5050, средния клас TS6050 и TS8050 и представителя от висок клас TS9050.

Всички продукти в серията използват и иновативна нова печатаща технология с шест вместо стандартните четири цвята мастило. Първо, имате допълнителен сив цвят, който подобрява контраста на снимките и прави преливането на цвят в цвят по-естествено. И второ - черен пълнител, осигуряващ по-добър печат на документи и по-дълбоки черни цветове на снимките ви.

Той се предлага в 4 страхотни цвята - червен, черен, бял и кафяв. Съчетанието от матирани с лъскави повърхности го правят доста атрактивен и добре пасващ към офисен или домашен интериор. Компактните му размери, позволяващи просто да го поставите на бюрото си, не са постигнати за сметка на реална функционалност. Canon са побрали в TS8050 възможности за принтиране в резолюция до 9600x2400 dpi и сканиране и копиране с възможна максимална резолюция до 2400х4800 dpi.

Главната тава, или трей за хартия, в долната част на принтера побира 100 листа хартия във формат A4. Вторият трей, намиращ се в задната част на TS8050, пък може да използва както обикновена хартия, така и фотохартия, като капацитетът му е за 20 листа. Трети трей пък е посветен на принтирането директно върху дискове - било то CD, DVD или дори Blu-ray.

Принтирайте директно от Instagram върху квадратна фотохартия

Свързването на принтера се осъществява по няколко начина. Първо, съвсем стандартно, с кабел към компютър. Вероятно обаче ще заложите на Wi-Fi връзка, както направихме ние в офиса на HiComm. Можете също така директно да принтирате от SD карта. Или просто да свържете TS8050 към смартфона си. Принтерът поддържа AirPrint за iOS устройства и използва познатото приложение Canon Print за Android и iOS, чийто изчистен и лесен за навигация потребителски интерфейс вероятно ще го превърне в любимия ви метод за принтиране.  

Интерфейсът му всъщност е перфектно интегриран директно на 4.3-инчовия LCD сензорен екран на предния падащ панел на TS8050. Той ще ви позволи да елиминирате изцяло нуждата от допълнително устройство благодарение на връзката си към редица облачни услуги и социални мрежи като Facebook, Instagram и Twitter.

Следете hicomm.bg и фейсбук страниците на списание HiComm и Canon България за всички атрактивни промоции на компанията. В момента при покупката на който и да е принтер от сериите PIXMA TS ще получите като подарък 20 листа квадратна фотохартия. Офертата е валидна до 30 април. Възползвайте се!