Public Locker Sofia революционизира съхранението на багаж – вече и в България

София направи скок в бъдещето на пътуванията със City Locker – luggage storage, революционно решение за съхранение на багаж за технологичните ентусиасти отдавна достъпно в големите европейски градове.

 

Цифрова достъпност


Опростеният интерфейс на Public Locker Sofia позволява на потребителите да резервират шкаф за съхранение на багаж и да платят онлайн и да имат достъп до съхраняваните си вещи чрез удостоверяване с уникален цифров код. След оторизацията на плащането, системата изпраща имейл с потвърждение и случайно генериран ПИН код, който отключва едновременно входната врата и locker-a, запазен от клента.Винаги на разположение


Бизнес пътуванията често са свързани с непредвидими графици и това е мястото, където Public Locker Sofia блести. С 24/7 достъп можете да оставите или да вземете багажа си по всяко време на денонощието, независимо дали става въпрос за късно настаняване, ранно напускане или спонтанно приключение, City Locker отговаря на вашите нужди.

 

Свързаност с летището


Public Locker Sofia е стратегически разположен в самия център на града, в непосредствена близост до метро станция Сердика, която осигурява директна връзка с летище София. Ако пътувате към или от летището, можете удобно да съхранявате багажа си и да се насладите на града без допълнително тегло.

 

Сигурност


Денонощното видеонаблюдение и уникалният код за достъп гарантират, че джаджите и оборудване ви са в сигурни ръце. Комбинирайте това с най-ниската цена за бройка багаж и имате убедителна причина да изберете Public Locker Sofia.

За технически грамотните пътешественици най-новата luggage storage услуга в София, България, променя играта в света на съхранението на багаж. Иновативните цифрови функции, денонощната достъпност, близостта до летището и най-съвременната сигурност го правят задължително решение за тези, които търсят безпроблемен и технологично напреднал начин на живот. София очаква да бъде открита, а Public Locker Sofia ви гарантира, че ще го направите със спокойствие и модерно удобство.