DS Automobiles и модата споделят обща страст към стила и любов към материите. От създаването на марката DS тя работи като компания Haute Couture, за да подчертае изцяло интериора на отличителните си модели. Желанието за разчупване на кодове, експериментиране и авангарден дух, извличането на нови материали намира особен отзвук в света на креативността.

Компанията ще бъде партньор на Summer Fashion Weekend 2020 в Свети Влас. На 14 и 15 август на сцената на събитието, редом до последните модни тенденции ще бъде DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4. Той комбинира електрифициран силов агрегат с 300 к.с. и задвижване на 4-те колела. С харизматичния си дизайн, технологии от последно поколение и прецизност до последния детайл DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 демонстрира френската експертиза в лукса. Двигателят PureTech с 200 к.с. е придружен от два електрически мотора със 109 к.с., разположени върху всяка ос. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6.6 секунди и изминава 1000 м от старт на място за 27 секунди.

Еталон по отношение на технологии и финес, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 има електрически пробег от 58 километра и само 31 грама CO2 емисии на изминат километър. Автомобилът предлага система за автономно шофиране от ниво 2 - DS CONNECTED PILOT, контролирана от камера система на окачване DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, система за автоматично паркиране DS PARK PILOT или системата DS SAFETY, включваща всички елементи за безопасност, необходими за съвременното шофиране.

Харизматичният стил и финес на DS се подчертават чрез уникалния избор на материали като Alcantara, зърнеста кожа или кожа напа и силни акценти като шевове Point Perle или ювелирни детайли Clous de Paris.

DS Automobiles, както и Summer Fashion Weekend са синоними на изключителен стил, модни тенденции и премиум изживяване.

Тагове: