Ако сте надъхани за новия Tesla Cybertruck, но не може да похарчите 40 000 долара за него, може би новата кола с дистанционно на Hot Wheels ще ви подхожда повече. Е, да, тя е само 1/10 от размера на пикапа и е изработена от пластмаса, но за да изживеете тази Tesla мечта ще ви трябват само 400 долара.

Hot Wheels Tesla Cybertruck RC има всички детайли на оригинала и може дори да надзърнете вътре. Колата има скорост от 40 км ч, което не е най-бързото за модел с дистанционно, но не е и лошо. Всъщност това е градското ограничение за Ню Йорк, което означава, че ако сте достатъчно шантави, за да подкарате колата по улицата, тя няма да причини задръстване.       

Не са пропуснати дори и малките детайли – стъклата на миниатюрния пикап на Tesla са пукнати, точно както се случи с оригинала на сцената по време на неговата презентация.

Ако 400 долара все още ви е прекалено много, не се притеснявайте – има и 1/64 мащаб на модела, който струва само 20 долара. Той също е доста бърз и маневрен, но му липсват повечето екстри на големия модел. И двете колички ще бъдат пуснати на пазара по-късно тази година.

Виж още: Майстор на кървавия хорър ще прави филма по Borderlands

Тагове: