Ако сте човек, който може да уреди да бъде возен шофьор в Ролс-Rolls-Royce Phantom, вие вероятно сте също така човек, който не иска другите да слушат вашите телефонни разговори и бизнес сделки. Признавайки тази необходимост, Rolls-Royce сега ще предложи нова версия на своята лимузина Phantom Extended Wheelbase с допълнително шумоизолирано отделение за пътници.

Наречена Privacy Suite, опцията инсталира фиксиран прозорец между двете предни седалки и просторното задно отделение. За разлика от лимузините с плъзгащи се прозорци, стъклото на Privacy Suite е фиксирано на място. Пътниците могат вместо това да натиснат бутон, за да направят електрохромираното стъкло непрозрачно или прозрачно, в зависимост от това колко лично пространство е необходимо.

Това е подобна технология на покрива Magic Sky Control, предлагана от някои модели на Mercedes. Има и отвор за предаване на документи между предната и задната част на автомобила. Без съмнение, документи със също толкова поверителна информация.

Шумоизолоцшато обръща специално внимание на заглушаването на звуковите честоти, които са най-тясно свързани с разговорите. Водачът може да говори със своя шофьор по всяко време чрез интеркомна система. Шофьорът обаче и интересно, трябва да "призове" пътниците на задните седалки, които могат да решат да приемат или отхвърлят комуникацията от него.

Други екстри в комплекта за поверителност на Rolls-Royce включват два 12-инчови монитора с HDMI портове за свързване на лаптопи или други устройства, опцията Starlight Headliner и аналогов часовник "по поръчка". Завесите и затъмнените задни прозорци също са включени за още по-голяма защита на личните данни за клиентите на задната седалка.

Privacy Suite ще бъде показан на автомобилното изложение в Ченгду в Китай и скоро ще бъде представен във Phantom Extended Wheelbase.

Тагове: