Прототип на противоречивия Tesla Cybertruck за пръв път бе забелязан в движение посред бял ден в близост до студиото на Tesla в град Хоуторн, където миналата седмица бе неговата премиера. Тогава на подиума можехме да огледаме добре Tesla Cybertruck, макар и в контролирана среда. Последното, разбира се, е практика на множество потребители. В това няма нищо лошо, защото всяка компания иска да представи новия си продукт в най-добрата възможна светлина – пряко и преносно.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Новият клип с продължителност няколко безценни секунди представя Tesla Cybertruck под ярките слънчеви лъчи и сред нормален уличен трафик.

Както може да предположите, машината изглежда нереално на дневна светлина и Илон Мъск очевидно бе прав, наричайки Tesla Cybertruck „нещо, излязло от филмовата площадка“.

Очевидно дизайнът на Tesla Cybertruck е доста поляризиращ, но появата му по улиците вероятно е в негова полза, тъй като за някои хора колкото повече го гледат, толкова повече ще им се понравят агресивните му форми. Разбира се, съвсем логично е да има и други, които никога няма да го приемат, но със сигурност публичните появи на Tesla Cybertruck ще зачестят в следващите седмици.             

Виж още: BMW се подиграва на Tesla Cybertruck с реклама на брониран X5

Тагове: