Трябва да признаем, че плановете на Илон Мъск са особено дръзки и абсолютно винаги обвити в много неизвестност и изненади. Точно по тази причина Cybertruck е блян на мнозина водачи, които продължават да очакват търпеливо неговата премиера. Съвсем изненадващо негов прототип се появи публично по време на церемонията по пускането в експлоатация на проекта Megapack на автомобилната компания в Калифорния, сега една от най-големите енергийни станции за батерии в света. Но вместо с блясък и изящество Cybertruck изненада с друго - изглежда интериорът е лишен от няколко компонента, включително монтираната на волана въздушна възглавница и предна камера. Изображения, заснети от местната новинарска станция KSBW, показват разхлабени кабели, висящи от футуристичния волан на автомобила.  


Вече се появиха коментарите, че от компанията не са се постарали да докарат представителен външен вид на превозното средство, а това дори не е първият прототип на Cybertruck, който Tesla представят - вече видяхме централната конзола и гигантската чистачка на предното стъкло.  
Премиерата на Cybertruck се отлага за пореден път, а часовникът тиктака. Въпреки че това беше любим проект на Мъск, тези, които са поръчали собствен камион, вероятно ще трябва да бъдат още по-търпеливи, тъй като компанията явно фокусира усилията си другаде. 

Снимки: Tesla/Sawyer Merritt

Виж още: Смяната на предното стъкло на Tesla Model X е по-скъпа, отколкото мислите

Тагове: