Музиката е не просто любимо занимание, а истинска наслада за сетивата, където и да се намирате - в офиса, на парти, в движение или на излет в парка или планината. За да ви помогне да се насладите на любимите мелодии, на CES 2017 Sony представи серията нови преносими безжични колонки Extra Bass.

Общо четири модела с четири различни размера и разнообразни цветови варианти, те ще създадат парти атмосфера навсякъде. С до 24-часов живот на батерията нищо няма да може да ви спре да се забавлявате. Прибавете към това и новите парти функции - от ярки светлини, мигащи в синхрон с ритъма, DJ ефекти, които ще дадат собствен облик на партито ви, и отлична водоустойчивост за незабравими нощи. А за да направите още по-мащабно забавлението, бихте могли да свържете безжично до 10 колонки с функцията Wireless Party Chain и да пускате музика отвсякъде.

Компактни и с безжична връзка през Bluetooth и NFC, тези колонки могат да бъдат позиционирани по различни начини, хоризонтално или вертикално, като същевременно са достатъчно удобни за носене. Специално малките, но мощни SRS-XB10 променят значението на израза „музика в движение“. Те разполагат с удобна силиконова каишка, която може да бъде и стойка за малката колонка, за да насочва звука ѝ. Поставена вертикално, на звука й може да се радват група приятели, а когато е в хоризонтално положение, музиката е насочена право към слушателя.

През пролетта на 2017 г. ще бъде достъпна и нова функция за персонализиране на музиката, която слушате през Sony слушалките си - новото мобилно приложение, наречено Sony | Headphones Connect. С него ще можете да избирате измежду различни Extra Bass звукови среди, които да подхождат на това, което искате да слушате – от арена, клуб или концертна зала до външна сцена.
 
Виж още: CES 2017: чудовищният геймърски лаптоп Acer Predator 21 X ще ви накара да счупите касичката

Тагове: