Lenovo влезе ударно на тазгодишното Световно технологично изложение CES 2017 в Лас Вегас със серия интересни продукти, с които доказа, че “различните са по-добри”. Хората очакват техниката, която ползват всеки ден, да е качествена, здрава и да съответства на потребителските им навици - независимо дали я ползват вкъщи, в офиса или докато са в движение, обясниха от Lenovo.

“Нашата цел е да се развиваме непрекъснато и да предлагаме иновации, създадени с разбиране за начина, по който всеки човек, всеки дом, всеки бизнес влияе върху технологиите”, коментира Джанфранко Ланчи, президент и оперативен директор в Lenovo. “Искаме да дадем най-доброто на клиентите си - независимо дали става въпрос за компютри за работа или за забавление, за следващо поколение AR/VR устройства или за още по-умно ежедневие”, допълва той.

 

Премиум PC преживяване с най-новото от серията ThinkPad X1

 

s

Следващото поколение продукти от серията ThinkPad X1 са създадени в отговор на непрестанно нарастващите изисквания на съвременния потребител, който все по-често заличава границата между работното и личното пространство. Благодарение на потребителските коментари, впечатления и препоръки Lenovo разбра какво е най-важно за хората и имплементира тези нужди в своите продукти. 

Моделът ThinkPad X1 Carbon 2017, който се предлага в класическо ThinkPad черно и няколко нови сребристи нюанса, е най-лекият 14-инчов бизнес компютър. Той тежи 1,1 кг и идва с 14-инчов IPS дисплей. Сега батерията издържа повече от 15 часа, така че можете спокойно да свършите всичките си задачи за деня. X1 Carbon има портове ThunderboltTM 3, LTE-A Wireless WAN и възможност за WiGigTM, които гарантират отлична интернет връзка и производителност. Трябва да отбележим и присъствието на сензор за пръстови отпечатъци с автономен чип, който обработва биометричните данни, а за по-голяма сигурност е налична и инфрачервена камера за лицево разпознаване.

Новият ThinkPad X1 Yoga, който сега се предлага и в сиво, се адаптира към индивидуалните потребности на потребителя, благодарение на възможността за работа в различни режими. А 14-инчовият OLED дисплей гарантира високото качество на изображенията.

Подобреният презареждащ се стилус и подобрената клавиатура допълват цялостното усещане за комфорт. В същото време ThinkPad X1 Tablet впечатлява със своите компактни размери, модуларност и надеждност. Устройството се предлага с допълнителни модули, които позволяват увеличение на портовете и до 5 часа допълнителна мощност на батерията, както и вграден проектор, с който лесно можете да презентирате идеите си.     

 

 

Работа и забавление в едно с Miix 720

 

s

Елегантният Miix 720 Windows с клавиатура притежава всички необходими характеристики, за да бъде нещо повече от таблет. Моделът показва и развитието на категорията, което наблюдаваме в последните години - нещо повече от екран. Miix 720 идва с 12-инчов QHD+ дисплей и прецизна тъчпад клавиатура с до 7-о поколение процесор Intel Core i7 и Thunderbolt 3, най-бързия порт за PC, правен досега. Когато дойде време отново да тръгнете на път или да се отправите към следващата си среща, просто свалете клавиатурата и трансформирайте Miix 720 в многофункционален таблет. Заедно с Lenovo Active Pen 23 Miix 720 е подходящ за водене на записки, за скициране и рисуване. 

Когато стане време за почивка, вградената инфраред камера с Windows Hello лицево разпознаване ви дава възможност да се забавлявате с любимото си вечерно шоу, при това без да се налага да въвеждате повторно паролата си. Този таблет с възможност за завъртане на екрана на до 150 градуса лесно се приспособява до желаната от вас позиция за гледане.

 

 

CES 2017: прахосмукачките на LG са без кабел и ни следват послушно

Тагове: