Xiaomi току-що представи най-новия си телевизор Mi TV на CES 2017. Mi TV 4 ще дойде в три различни размерa (45, 55 и 65 инча) с едва 4.9 мм дебелина в най-тънката си точка. Хюго Бара обяви на сцената, че новият телевизор на Xiaomi е на практика невидим, погледнат отстрани. Отзад Mi TV 4 разполага с полиран метален капак с прозрачна стойка.

Що се отнася до операционната система, Xiaomi използва изкуствен интелект с PatchWall потребителски интерфейс. Така зрителите могат да се възползват от персонализирани препоръки за милиони заглавия (поне в Китай).

"Една от най-големите ни иновации в изграждането на умни телевизори е нашият подход към изграждането на модулни телевизори", каза Бара. Докато типичните телевизори идват с екран и дънна платка в един пакет (а може би и допълнителен саундбар), Xiaomi позволява на потребителите да осъвременяват своите дънни платки, което има тенденция да бъде много по-евтино, отколкото смяната с нов телевизор.

Mi TV 4 идва и със саундбар, който се свързва само с един кабел с телевизора. Той е Dolby Atmos съвместим и идва с 10 тонколони и два сателитни високоговорителя и субуфер.

В допълнение към новия телевизор Xiaomi представи и бяла версия на своя Mi Mix смартфон без рамка около дисплея и нов рутер с 8 TB вграден твърд диск, който ви позволява да направите резервни копия на всички ваши устройства в дома.

 

 

Новият телевизора ще се продава в Китай за под 2000 щатски долара и ще се доставя по-късно тази година. Наличности за други държави не са обявени.

 

Прочетете и това: Samsung обяви новите си QLED телевизори, по-добри от OLED 

Тагове: