Dell представи All-in-One компютър (AiO, всичко в едно), който идва с доста сериозен аудио пакет. Моделът XPS 27 има шест високоговорителя - четири, обхващащи средата и ниските честоти, плюс два за високите честоти във всеки ъгъл. Това е страхотна новина за хората, които не искат да претрупват бюрото си с излишна периферия. Dell XPS 27 не само освобождава място на бюрото, но ви улеснява при преместването в друга стая.

Новата аудио система на Dell е проектирана в сътрудничество с музикалния продуцент Джак Джоузеф Пуиг и компанията основателно се хвали, че това е "най-добрият звук в PC всичко в едно".

Но претенциите на Dell не свършват дотук: компанията също така казва, че XPS 27 е два пъти по-мощен от 27-инчовия iMAC на Apple и има до 10 пъти по-добър бас от Envy 27 на HP.

XPS 27 се предлага с избор между два вида 4K екрана: един сензорен и със стойка, която позволява завъртането му в почти всяка позиция, и друг, стандартен, но с по-висока яркост. Моделът със сензорен екран тежи значително повече (17 кг) в сравнение със стандартния (13 кг).

Процесорът на Dell XPS 27 е шесто поколение Intel: един i5-6400 (3.3 GHz) и един i7-6700 (4 GHz) за различните модели. Оперативната памет е 32 GB или 64 GB (DDR4). Паметта за съхранение на файлове може да бъде 1 TB или 2 TB плюс 32 GB М.2 SSD. XPS 27 идва и с два USB-C / Thunderbolt 3 порта, пет USB 3.0 порта и един HDMI изход, жак за слушалки и четец за SD карти. Разбира се, има и Gigabit Ethernet конектор и аудио изход. Поддържа се и Windows Hello.

Графичната карта е AMD, R9 M470X, но Dell обещава да предложи и по-висок клас - R9 M485X. Изборът на AMD графични процесори пред страхотната Pascal серия на Nvidia вероятно се обяснява от факта, че XPS 27 има относително малък 360 W захранващ блок - чиповете на AMD имат по-ниска консумация на енергия, но това е за сметка на производителността.

Dell XPS 27 вече е достъпен за покупка на цени от 1499 щатски долара до 2000 долара.

 

Прочетете и това: Project Neon на Microsoft ще добави повече анимации и замъглени елементи в Windows 10

Тагове: