Завършваме своя маратон от giveaway-и с класически подаръци за семейството и близките. Нашите приятели от Hobby Games са предоставили две вариации на хитовата настолна игра Ticket to Ride и Funko Pop колекционерска фигурка на бебе Йода, които са само малък пример за страхотните продукти в огромния им каталог.

За да участвате в коледното раздаване на награди, нужно е само да последвате нашата Instagram страница ТУК, както и страницата на Hobby Games, да харесате ТОЗИ пост, да ТАГНЕТЕ двама приятели в коментар под него, които биха се зарадвали на тези подаръци.

Ticket to Ride е игра, в която се съревноваваш с останалите играчи кой ще построи най-дългата железопътна линия, но има и много други фактори по пътя към тази цел. Съществуват много варианти с карти на различни континенти и държави. Двете, които може да спечелите сега, са класическата версия и тази с игрално поле Великобритания. Малко повече за играта може да видите във видеото ТУК.

Когато става дума за колекционерски играчки и фигурки от най-популярните игри, сериали и филми на всички времена, Funko са световноизвестно име. The Mandalorian e може би най-известният сериал на Disney+ досега и голяма заслуга за това има The Child – героят, когото интернет своеобразно нарече бебе Йода. Той счупи всякакви рекорди за най-сладко създание в галактиката, а сега може да го пренесете в дома си с тази Funko Pop фигурка.

Снимка: Unsplash

Вижте още: Новият трейлър на сезон 2 на The Mandalorian е ТУК! (ВИДЕО)

Тагове: