Празничният сезон в HiComm продължава с подаръци чак до Нова година. Миналата седмица имахте възможността да си спечелите тонколонка LG и PC ключ за култовата стратегия A Total War Saga: Troy, а днес започва новият Коледен Giveway!

В следващите седем дни имате шанс да се сдобиете с уникален  пречиствател на въздух на един от световните лидери в бранша – Levoit, а за втория късметлия сме подготвили много часове игрово забавление с Assassin’s Creed Valhalla.

За да участвате в коледното раздаване на награди, нужно е само да последвате нашата Instagram страница ТУК, да харесате ТОЗИ пост, да ТАГНЕТЕ двама приятели в коментар под него, които биха се зарадвали на тези подаръци, и да ни напишете как се борите срещу замърсения въздух.

А сега малко повече за наградите.

Levoit са една от топ марките, когато говорим за пречистватели на въздух. Вярваме, че след като прекарваме повече време от всякога у дома, е важно да дишаме качествен въздух и тези устройства ни позволяват това.

Моделът, който може да спечелите, е Levoit Vital 100 и разполага с високоефективна система за 3-степенна филтрация, която улавя 99.97% от фините прахови частици, дим, миризми, спори на плесени и козина на домашни любимци. Малко повече за компанията може да научите ТУК.

Assassins’s Creed Valhalla е най-новото игрово приключение от емблематичната поредица на Ubisoft. Играта e сред най-очакваните игри на 2020 със стотици положителни ревюта от лидери в бранша, между които IGN, PC Gamer, Metacritic, PCMag.

Желаем ви приятна игра!

Вижте още: Assassin's Creed Valhalla: визуално пиршество за всеки модерен геймър (РЕВЮ)