Празничният giveaway календар на HiComm продължава! Тази седмица може да спечелите тонколонка LG XBOOM Go PL7 и един от два кода (за PC) за безплатен достъп до A Total War Saga: Troy. Страхотни награди, независимо дали искате да зарадвате близък с тях, или да поглезите себе си.

За да участвате, нужно е само да последвате нашата Instagram страница ТУК, да харесате ТОЗИ пост и да ТАГНЕТЕ някой приятел в коментарите под него, който би се изкефил на тези подаръци. А сега малко повече за самите благини.

LG XBOOM Go PL7 е един от безспорните аудио хитове при преносимите тонколoнки през тази година. Високо оценена от експерти в областта на технологиите за своите плътни баси, дълъг живот на батерията, стилен дизайн и парти светлини. В момента наличността ѝ е изчерпана в официалния сайт на LG, което само затвърждава качеството на продукта. Малко повече за него може да прочетете ТУК.

Много от вас ще си зададат въпроса: „Защо точно тази игра?“. Ами защото си е нашенска! A Total War Saga: Troy е дело на Creative Assembly Sofia и публикувана от колоса в индустрията SEGA. В нея поемате контрола над армия по ваш избор в Троянската война и вземате решения в реално време, които ще предрешат изхода от битката. Замесени са герой, митични създания, древногръцки богове и още изненади. Малко по-добре може да се запознаете с нея ТУК.

Вижте още: Превърнете дома си в истински музей с помощта на Instagram

Още от HiComment