Всеки ден в Twitch хиляди българи следят стриймовете на любимите си геймъри. В разгара на лятото ви предлагаме едно уникално забавление, което ще нажежи още повече емоциите и ще вдигне градуса на готиното прекарване отвъд скалата на термометъра - турнир по най-популярната МОВА игра в света League of Legends.

Наречен Ful Built Tva Ti e Igrata и организиран с подкрепата на страхотната енергийна напитка Tiger Energy Drink, той ще събере състезатели и почитатели на Leagues of Legends в една зрелищна надпревара за големи награди и весело прекарване.

Вече имате интерес? Не губете време, а четете по-надолу.

Започваме го делово

Турнирът се провежда на територията на Република България в следните етапи:

Записване – 14.07.2021 до 25.07.2021 г.
Първи кръг – между 29.07.2021 и 01.08.2021 г.
Втори кръг – между 05.08.2021 и 08.08.2021 г.
Награждаване – между 09.08.2021 и 16.08.2021 г.

Преди изиграването на първата си среща всеки играч е задължен да прочете и да се запознае с правилата, както и да ги спазва стриктно.

Турнирните срещи ще се проведат в EUNE (Europe Nordic & East) сървър на Riot Games, а записването, чекирането, докладването на резултати и др. – в публичния Discord канал на TIGER Energy Drink, достъпен тук.

Записването е индивидуално и се случва през предвидената за целта форма.

Максималният брой участници е 20, разделени в 4 отбора по 5 играчи. В случай че записалите се са повече от 20, участниците ще бъдат избрани на случаен принцип посредством специализиран софтуер.

Връзката с организаторите и администраторите на турнира ще се провежда в публичния Discord канал на TIGER Energy Drink.

Записванията за турнирите ще се провеждат в сайта на TIGER Energy Drink Bulgaria.

По време на регистрацията всички участници са длъжни коректно да попълнят задължителните полета.

След успешна регистрация играчите трябва да изчакат края на записването, след което ще бъдат уведомени дали са избрани за участие в публичния Discord канал на TIGER Energy Drink.

Играчите във всеки отбор ще бъдат избрани на произволен принцип от организаторите и са в размер на 5 играчи на отбор (4 отбора общо). Участието с предварително сформиран отбор не се допуска.

На отборите ще бъде предварително осигурена възможност за обсъждане на тактика под формата на Discord канал.

Когато техническите подробности приключат, време е за игра!

Турнирът ще се проведе в два етапа на Tournament Draft игри – nadahaniq rund (между 05.08.2021 и 08.08.2021) и natigreniq rund (между 09.08.2021 и 16.08.2021).

В nadahaniq rund участват 4 отбора, разделени в две групи по два отбора. Отборите във всяка група играят един срещу друг. Всяка среща се състои от 2 или 3 мача. Отборът, събрал две победи, продължава напред. Точните дати за провеждане на срещите ще бъдат обявени не по-малко от 5 дни предварително.

В natigreniq rund участват победителите от nadahaniq rund. Срещата се състои от 2 или 3 мача. Отборът, събрал две победи, печели турнира. Точната дата за провеждане на срещата ще бъдат обявена не по-малко от 5 дни предварително. Играе се 2 от 3 с директни елиминации. Финалът се играе във формат 2 от 3, като 5-те членове на отбора победител печелят турнира и вземат предвидените награди.

За атмосферата и коментарите ще се грижи WildRabbit. Професионалният кастър ще улесни процеса по стриймването и ще донесе добавена стойност за събитието с колоритните си изказвания. WildRabbit (истинско име Тодор Янков) е част от професионалния League of Legends отбор Random 5, както и треньор и ментор в първото по рода си е-спорт риалити шоу Starforge.

Рисковете на живото предаване

В деня на турнира, но не по-рано от 1 час преди срещата ще бъдете поканени в Lobby от администратор на играта. При закъснение на играч трябва да изчакате 15 минути. При неявяване след 15 минути администраторът ще вземе крайно решение относно дадената среща.

Организаторите не носят отговорност за играчи, които имат проблеми със свързването към сървъра (включително хардуерни, софтуерни или мрежови).

Ако даден играч напусне сървъра по причина, свързана с мрежови проблеми, сървърът трябва да бъде поставен на пауза при първия възможен момент.

Ако паузата продължи повече от 10 минути, администратор ще вземе крайното решение относно казуса.

Мачовете ще бъдат излъчени в Twitch канала на Tiger Energy Drink, достъпен тук.

Резултатите ще бъдат допълнително обявени в публичния Discord канал на TIGER Energy Drink, достъпен тук.

Нет етикет

Имената на играчите (никовете) не трябва да съдържат вулгарности, расизъм, сексизъм, насърчаване на употреба на алкохол и наркотични вещества и т.н. Промени могат да бъдат изискани от администраторския екип и ще се разглеждат за всеки отделен случай. Просто измислете нещо готино, оригинално и отговарящо на вашата уникалност и след това накарайте всички да произнасят това име с уважение!

Всички участници са длъжни да поддържат и спазват определено ниво на спортсменство. Всяко неспортсменско действие, което може да включва, но не се ограничава до расизъм, груби действия, обидни забележки и неуважение към администраторския екип, не се толерира.

Закъде без награди?!

Както подобава на всеки истински турнир, тук ще се борите не само за чест и слава, но и за апетитни награди. Всеки от петте победители в турнира ще получи следните награди:

NFT сертифицирано изображение, което удостоверява участието и победата, тъй като играчите не са на едно физическо място;

2800 Riot Points (игрова валута приблизително еквивалентна на 39.11 лв., които да похарчите онлайн);

Един стек енергийни напитки TIGER Energy Drink (24 кенчета).

Последвайте социалните канали на Tiger:

https://tigerpower.bg/

https://www.facebook.com/TigerEnergyDrinkBG

https://www.instagram.com/tigertvatieigrata/

https://www.youtube.com/channel/UC4QfIYTMEbHKt5utCvSDGJg

Успех на всички и на добър час!

Тагове: