BELKIN SOUNDFORM

 

Слушалките SOUNDFORM Immerse са предназначени за ценителите на добрия звук. Благодарение на вградения Bluetooth ще можете да се свързвате и безпроблемно да превключвате между телефони, таблети и лаптопи, без да пропускате обаждане или известие. Наличните три микрофона във всяка слушалка ползват технологията за активно шумопотискане Hybrid ANC, така че ще се насладите на качествено аудио, независимо в колко шумна среда сте. Качественият звук се дължи на 12-милиметровите двуслойни динамични драйвери, оборудвани с неодимови магнити, и аудиотехнологията aptX, позволяваща да чуете всеки записан детайл.

Цена: 289 лева в Amco.bg

 

BELKIN BOOST CHARGE PRO GAN 108 W

 

4-портовият адаптер включва 2x USB-C и 2x USB-A порта и зарежда до 4 устройства с обща мощност до 108 W. Интегрираната GaN технология осигурява ефикасно и безопасно зареждане, а чрез USB-C PD 3.0 стандарта може да заредите своя MacBook Pro от 0 до 50% за 39 минути, iPad от 0 до 50% за 39 минути и iPhone 12 Pro от 0 до 50% само за 26 минути. Дизайнът позволява удобно разположение на бюро или маса чрез свързания двуметров кабел. Подходящ е за всички лаптопи, смартфони, таблети и др.

Цена: 129 лева в Amco.bg

 

BELKIN MAGSAFE

 

Belkin предлагат решение на спирането на захранването в най-неподходящия момент чрез своята външна батерия, която е с технологията Magsafe, състояща се от тънък и преносим захранващ блок с капацитет от 2500 mAh, закрепван с магнит. Самото зареждане става безжично – достатъчно е да прилепите своето устройство към батерията, при това без да блокира камерата на вашия iPhone, така че може да я ползвате, докато зареждате телефона.

Цена: 79 лева в Amco.bg

 

BELKIN MAGSAFE 3 IN 1

 

Зарядно тип стойка 3 в 1 с MagSafe технология за бързо (15 W) зареждане с модерен дизайн, специално създаден за iPhone 12 и следващите модели. 3 в 1 технологията позволява безжично зареждане на iPhone, AppleWatch и Аir pods едновременно, което ще ви спести много време. Налице е LED индикация за правилното зареждане на устройствата, които може да избирате как да поставите – портретно или пейзажно. Идеален подарък за фенове на Apple.

Цена: 289 лева в Amco.bg

 

BELKIN USB-C 7 IN 1

 

Тънкият преносим USB-C адаптер с много портове и четци ще ви позволи лесно да организирате работата си навсякъде, което ще ви улесни, особено при пътуване. Портът USB-C поддържа пропускане на захранване до 100 W, така че лаптопът или мобилното ви устройство винаги да се зареждат. Скоростта на трансфер на данните достига до 5 Gbps, а алуминиевото му покритие изглежда страхотно, когато сте у дома, в офиса или в училище.

Цена: 139 лева в Amco.bg

Снимки: BELKIN