Go Food&Drink Awards стават на 7!

Вече превърнали се в традиция за родната гастрономическа и клубна сцена, GoGuide Food&Drink Awards за седма поредна година ще отличат най-впечатляващите ресторанти, барове и клубове.

Този януари отново влизаме в час, за да сверим стрелките с най-строгото гастро жури в целия град – потребителите. Целта – да отличим онези ресторанти, барове и клубове, сътворили преживявания, заслужаващи титлата „Най-добър“. И тъй като морето от вкусове с всяка година става все по-богато и все по-дълбоко, сега е моментът финият Go нюх да пусне котва близо до онези места на картата на гастро приключенията, без които блаженството нямаше да бъде постигнато.

След цяла година обикаляне, опитване и споделяне на находки от атласа на вкуса оставяме на теб да разпределиш наградите. Спокойно, в бурята не си сам – на сайта ще намериш местата, които селектирахме и за които можеш да гласуваш на awards.goguide.bg. За първи път в София, Пловдив и на морето.

Десетки вкусни категории те очакват

В цели 22 категории най-добрите от най-добрите ще премерят сили, а новината е, че тази година ще избираме между любимите ни локации от София, Пловдив и Черноморието. Всички номинирани заведения ще получат стикер, по който лесно ще ги разпознаеш още от входа, а той е и нашето своеобразно „Благодаря“ за преживяванията и творенията през цялата година.

Онези заведения, които спечелят най-голям брой от гласовете на публиката, пък ще се окичат с плакет, всеобщо признание и тонове неизмерима любов – все неща, за които си струва да се бориш.

Правилата на играта са добре познати – влез на awards.goguide.bg и гласувай за любимите си заведения. Кампанията продължава цял месец и за да те възнаградим за добре свършената работа, след обявяване на победителите на случаен принцип ще изберем един от всички гласували, който ще спечели 1000 лв. ваучер за пазаруване за Fashion days. Всяка седмица очаквай и наградите на Takeaway.com – ваучери за поръчка на храна чрез платформата.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория?

По традиция медията селектира номинираните, но победителите във всяка категория се решават с гласовете на читателите. По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

Гласувай за най-добрите в София, Пловдив и на морето до 17 февруари. Цялата ни кампания можеш да следиш и в ефира на БГ Радио. Церемонията по връчване на наградите ще се проведе в края на февруари при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки. По традиция това знаково събитие ще събере в една зала всички най-големи имена в бизнеса, което ви дава шанс за интересни и полезни нови контакти, както и просто да сверите часовника си със ставащото в бранша.

Основен медиен партньор на седмите Go Food&Drink Awards са приятелите ни от БГ Радио.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила на GoGuide и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала на GoGuide и виж града отблизо и далеч.