Макар и да не си личи от температурите навън, всъщност лятото е близо и е време да помислите за това как да изглеждате едновременно стилни, но и атрактивни - с други думи, като себе си и никой друг. Новата колекция на KNAPP, вдъхновена от пъстротата на Африка, може да ти даде подходящ отговор.

Наречена Dominant Individuals, тя е за силните и индивидуални личности, които не се страхуват да експериментират. KNAPP продължава с концепцията за авторски принтове, изработени от Кристина Бъчварова. Дизайните в Dominant Individuals ще спазят също традициите на марката с рисувана, стилизирана и подредена концепция.

Всичко това ще бъде в синхрон с горещите дни и нощи, като основната материя за KNAPP през този сезон ще е памукът - лека и стилна изработка, подхранена от цветово изкушение и дизайни, които не може да видите никъде другаде.

Ако искате да видите от първо лице как Африка идва в София, запомнете датата 25 май. Часът е 19:00, а мястото Лоф.ть. Гответе се за нещо диво в пряк и преносен смисъл. Ще кажем само, че когато се стъмни (от 22:00 часа), идва Сократ Сократов, за да представи специален за събитието сет. Успешно покорил няколко континента, нашенецът е сред най-популярните лица в модата и със сигурност е име, на което може да се доверите, когато обновявате гардероба си.

Снимки: KNAPP

Тагове: