Най-новата ултрапреносима Bluetooth тонколонка на LG изглежда страхотно и дава заявка за изключително добро, балансирано за размерите си аудио. Причината?

XBOOM Go PL7 е разработена съвместно с известните звукови Hi-Fi експерти от Meridian Audio. Така се е получил красив съвременен продукт, създаден за партита и купони навсякъде. Дори да сте навън и да завали изненадващо или пък да разлеете някое питие върху колонката, няма от какво да се притеснявате. Тя има сертификат IPX5 за влагоустойчивост, макар това да не означава, че трябва да я потопявате изцяло във вода.
LG PL7 разчита на две странични пасивни басови мембрани за добър басов звук, вибрират доста ефектно и на всичко отгоре всяка притежава светеща в различни цветове и в тон с музиката LED окръжност.
За сравнително малките си размери XBOOM Go PL7 има впечатляващ живот на батерията – до 24 часа при изключени светлини и ниво на звука от около 50%. Когато се наложи да заредите батерията напълно, това ще отнеме около 5 часа.
Върху корпуса на колонката са разположени бутони за включване/изключване, осъществяване на Bluetooth връзка, намаляване и увеличаване на звука, пауза и SOUND BOOST бутон, осезаемо подобряващ качеството на звука. В задната част под гумирано капаче има бутони за свързване на няколко колонки една към друга, контролиране на светлините (смяна между 4 режима и изключване), USB Type-C порт за зареждане, AUX вход, USB-A порт и бутон за Reset.


LG предлагат и специално разработено приложение, наречено LG XBOOM (налично за изтегляне в Google Play Store и AppStore), което служи за контролиране на светлините на колонката. Така че в крайна сметка получавате не само отлично балансиран звук, но и всички останали забавления, които може да ви предостави такъв продукт.