Гостува ни Антон Пулийски, който е председател на Асоциация “Обединено дрон общество” и project manager на проекта Drone ARENA. Антон, който има дългогодишна практика като юрист и в сферата на иновациите и компютърната сигурност, се е посветил на развитието на дрон обществото в България и плавното интегриране на иновациите в технологичен и правен аспект. 

Не пропускайте този разговор, за да разберете повече за дроновете и приложението им в съвременното общество, както и личните съвети на Антон как най-правилно да си служим с дрон. Гостът ни сподели и за работата си за интегриране на нововъзникващите технологии, като VR/AR, изкуствен интелект, Internet of things и т.н. 

Специални благодарности на нашия партньор PokerStars - продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, и така напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера.

 

Акценти в броя:

В крайна сметка Русия наистина преустановява сътрудничеството със САЩ за Международната космическа станция

След залеза на LG, Motorola изведнъж стана третата топ марка при смартфоните в САЩ 

Ако ЕС сбъдне плановете си, сменяемите батерии се завръщат в телефоните

Слузест магнитен робот може да изолира и хваща обекти в човешкото тяло

Защо акциите на Twitter скочиха?

Dyson представиха слушалки, пречистващи въздуха

Рекордната Kickstarter кампания на Брендън Сандерсън събра 41 млн. долара

 

Филми/Сериали:

Moonfall

The Pacemaker

Snowpiercer

Sonic 2

Apollo 10½  

The Bubble 

DMZ 

 

Игри:

Until Dawn

Tales of Arise

 

Може да откриете HiCast в:

Spotify

Apple Podcasts

Pocket Casts

Anchor

Castbox

Overcast

 

Вижте още: S3E42 - Високоскоростен интернет на Луната | Свят без месо | Европейският съюз се изправя срещу технологичните гиганти | Наградите Оскар 2022 | Fortine събраха над $70 милиона

Тагове: