Почти няма голям град, в който да не жужи от всевъзможни превозни средства, но дали не е дошъл окончателно моментът да се намерят алтернативни начини за придвижване в градска обстановка? Тази тема и много други захапваме в HitStory на юлския брой на HiComm. Бързо ще ви стане ясно, че светът се променя – и се променя във и с движение. Илия Темелков разгръща темата за заветната миля в транспорта и преминава към Halfbike, едно истински интересно превозно средство, за което ще чуем директно от създателите му. Подбрани за вас са и най-добрите, алтернативни и внимателно селектирани превозни средства, на които можете да се облегнете в града и да разчитате да ви закарат където трябва.

За да разберете какво се случва в света на паролите и какви алтернативи на тях ни предстоят, непременно прочетете „Борбата за дигиталната ни душа“ в раздел Social с автор Иван Първанов. Вижте и какво е CAPPLO и как помага то на децата с аутизъм – и разсейва страховете на техните родители. Емилия Кирилова пък споделя впечатленията си от едно гостуване в Корея и централата и една от фабриките на LG.

В раздел Select ще откриете и завидно количество тест драйв материали, обхващащи някои от най-добрите модели автомобили на лятото. С тях се зае Виктор Джамбов, който както винаги съумява да ни накара да се почувстваме, сякаш сме се возили в колата с него. Сред моделите са Renault Koleos, Opel Insignia, Maza CX5 – и, разбира се, електрическият BMW i3. В раздел TopEvent Вирджиния Кирова ни отвежда на разходка из изложението E3, където ще прочетете за най-очакваните игри, на които сякаш пише „победител“. Джиджи отделя и специално внимание на това, какво можем да очакваме от новия сезон на “Игра на тронове“ в раздел Play, а пак в раздел Select ни дава подробна и ясна представа за уменията на монитора Samsung Quantum Dot.

В същия раздел ще намерите и впечатленията на Илия Темелков от HTC U11 и Huawei Honor 8, както и един от най-издръжливите модели на лятото – модела на Samsung XCover 4, представен от Виктор Джамбов. В раздел Futuristic ви очаква обзор на уменията на предстоящата революция в света на телескопите - European Extremely Large Telescope или Е-ELT, и разглеждане на въпроса дали робо-полицаите ще ни завладеят скоро в разширен материал на Иван Първанов. Финално в раздел Play ви очаква обзор на „Война за планетата на маймуните“ и на 3D файтъра Tekken 7.

А кое е вашето градско превозно средство, което ви спасява или ви помага да стигнете до градския транспорт?

Новият брой на сп. HiComm вече е на пазара. Можете да го поръчате и онлайн от тук.

Тагове: