Стоян Тошев, зам. главен редактор на списание HiComm, Тодор Тодоров, главен редактор на hicomm.bg, и Хелиана Велинова се завръщат за един вълнуващ четвърти сезон на технологичния подкаст HiCast.

И този сезон партньори на подкаста са PokerStars – продуктова iGaming компания, която обединява световноизвестните брандове PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. Международната компания предлага кариера в сферата на технологиите, дигиталния маркетинг и комуникацията с клиенти. Фокус на компанията е развитието на служителите и възможността те да имат свободен достъп до обучения в сферата на дейност, в която искат да растат. Технологиите са в сърцето на всичко, което компанията прави, с което напълно отговаря на основната мисия на подкаста – да информира и да бъде полезен за всички слушатели, които се интересуват от тази сфера.

Какво ново да очакваме през новия сезон?

- Рубрика „Българските технологични новини“, в която ще ви представяме най-интересно от случващото се в българското технологично общество.

- Рубрика „Игрите с Хели и Тодор“, в която ще се впуснем още по-надълбоко в гейминг индустрията.

- Интервюта с вдъхновяващи личности от технологичния сектор в България.

И в този сезон обещаваме задълбочени анализи и различна гледна точка към технологични събития, иновации и наука, поднесени с типичното чувство за хумор на екипа. Сред основните теми ще бъдат наука, космос, социални мрежи, смарт устройства, изкуствен интелект, роботика и разбира се – филми и игри, препоръчани от Тодор, Хели и Стоян.

Не забравяйте да харесате и страницата ни във фейсбук, където също можете да ни задавате въпроси или да коментирате всичко, което ви вълнува от света на технологиите, киното, науката и игрите!

Може да откриете HiCast в:

Spotify

Apple Podcasts

Pocket Casts

Anchor

Castbox

Overcast

Снимка: Hicomm