Компактният триколесен скутер Tri-GO ще може да развива до 28 мили в час на разстояние до 31 мили с едно зареждане. Икономичното транспортно средство ще се предлага със сменяем 48 V, 10 А литиево-йонен акумулатор. За зареждането на последния ще са необходими само 2 часа, като това може да стане от всеки стандартен електрически контакт у дома или офиса.
Скутерът е идеален с размерите си за ползване в градски условия - с него може да се „проврете" през всяко задръстване и да го паркирате след това, където си поискате.

 

Дизайнерът на Tri-GO е получил своето вдъхновение от легендарния автомобил Fiat 500. Двигателя на скутера и всички електрически компоненти, свързани с него са разположени по начин, гарантиращ максимално равновесие по време на път. Скутерът включва в себе си безколекторен двигател, който е разположен в средата, между двете задвижващи задни колела. Спирането може да става с предното, със задните или с трите колела едновременно, посредством дискови спирачки. Придвижването със скутера може да се извършва само в изправено положение. Лошата новина е, че новото транспортно средство все още е в стадий концепция и няма никакви сведения дали някога ще се появи на масовия пазар.