Един от първенците по иновации в компютърната техника - компанията ASUS с гордост сподели, че няколко техни продукти бяха високо оценени от журито при връчване на наградите Best Choice на изложението Computex 2012. И става въпрос не за едно или две а за цели шест отличия - факт, който наистина си е за гордост. Ето и призьорите:

 

Златна награда, „Компютри & Системи" получи серията Transformer Pad Infinity. ASUS Transformer Pad Infinity е първият в света Full HD таблет с 4G LTE и Wi-Fi. Неговият Super IPS+ дисплей с резолюция 1920 x 1200 в комбинация с технологията SonicMaster създава кинематична аудио-визуална среда, а Corning® Gorilla® Glass 2 от ново поколение спомага за допълнителното предпазване на екрана. Моделът 4G LTE се базира на мощен двуядрен процесор Qualcomm MSM 8960 Snapdragon S4 Krait.

 

Златна награда „Иновативни преносими смарт устройства" бе за ASUS PadFone. Последният е побрал всички функции на Android Ice Cream Sandwich в 4.3" екран, който се свързва с докинг станция и се превръща в 10.1" Android ICS таблет с до 63 часа режим на говорене. С кристално ясен Super AMOLED QHD дисплей и мощен двуядрен процесор 1.5GHz Qualcomm® Snapdragon S4, PadFone на ASUS ще удовлетвори напълно и най-капризните потребители.

 

В категорията за "Зелена награда" бе отличен моделът  ICT: ASUS Nettop EB1033e. ASUS прилага екологична грижа във всички етапи от жизнения цикъл на своите продукти с цел да намали вредното им въздействие върху околната среда. EB1033 Nettop е създаден на 90% материали с висока разградимост. Годишната консумация на енергия на EB1033 е с 68,5% по-ниска от стандарта ENERGY STAR® v5.2, което автоматично превръща EB1033e в един от най-екологично чистите и енергийно ефективни компютри на пазара.

 

Наградата „Дисплей & дигитално забавление" грабна портативният LED проектор ASUS P1. Последният гарантира чист образ на презентациите в компактна опаковка, създадена за максимална мобилност и улеснение при употреба. Продуктът възпроизвежда HD изображения с резолюция 1280 x 800 и 200 ANSI лумена, така че прожекцията на екрана прецизно да съвпада със съдържанието на източника в оригинал.

 

Следващата награда е в категория „Дисплей & Дигитално забавление" за ASUS O!Play Smart TV Set Top Box.
O!Play TV Pro на ASUS превръща гледането на телевизия от обикновено холно занимание във вълнуващо HD преживяване. O!Play TV Pro предлага възможността за възпроизвеждане и запис както на цифрови програми, така и на почти всички видове мултимедийни файлове с поддръжката на над 50 различни формати, включително 3D.

 

Последното отличие за Asus е в раздела „Комуникация" за 3-в-1 двубандовият N450 Ethernet Adapter.
Двубандовият Gigabit Ethernet безжичен адаптер ASUS EA-N66 3-in-1 е оборудван с уникален 3x3 патентован дизайн на антената за високоскоростен достъп до безжичен интернет. С избираемите 2.4GHz и 5GHz двубандови режими на работа и скорости на обхват до 450Mbp в секунда, EA-N66 се грижи за уеббраузване с гладък HD видео стрийминг и онлайн гейминг.

 

 

 

Тагове: