Днес в мрежата бяха споделени нови сравнителни изображения на PlayStation 5 Slim, които показват разликата в размера на предстоящата хардуерна ревизия и настоящия модел Standard Edition на конзолата.

Изображенията, които бяха споделени в PlayStation раздела в reddit от NatureCertain, сравняват 3D модел на предстоящата конзола, създаден с помощта на официалните спецификации, със Standard Edition модела на настоящата конзола, като подчертават как новият модел ще бъде видимо по-малък от настоящия, макар и не по същия начин, по който предишните slim ревизии бяха сравнявани с оригиналните модели.

По-малкият размер не е единственото нещо, което ще отличава PlayStation 5 Slim от настоящия модел. Цифровото издание на системата ще бъде съвместимо с отделящо се дисково устройство, докато и двете издания на конзолата ще разполагат с 1 TB SSD, предлагащо малко повече място за съхранение от сегашните модели, и два порта USB Type-C. За съжаление новият модел Digital Edition ще бъде с повишена цена в САЩ, тъй като ще се продава на дребно за 449 долара вместо за 399 долара.

След като PlayStation 5 Slim и отделящото се дисково устройство бяха разкрити от вътрешни лица далеч преди официалното обявяване, няма съмнение, че слуховете за PlayStation 5 Pro ще бъдат пуснати в бъдеще. Твърди се, че конзолата ще разполага с ускорени възможности за трасиране на лъчи, 8K "Performance Mode" и по-добра и по-постоянна 4K производителност, която ще бъде постигната с по-бърза памет и около 60 изчислителни единици, наред с други неразкрити технически характеристики.

Новата PlayStation 5 Slim ще започне да се разпространява по целия свят през ноември тази година.

Снимка: PlayStation

Виж още: Дори златният Apple Watch за 17 000 долара остана без поддръжка

 

Тагове:
Още от Play