Актьорите Алекс Мартин и Едуин Гафни изглежда издадоха разработването на нова видеоигра за Blade в Ubisoft по време на сесия за моушън кепчър в компанията.

YouTube потребителят JoRaptor направи убедителен аргумент в дисекцията си на изображенията, като отбелязва, че актьорите са изобразени с работно табло, което разкрива, че Мартин и Гафни работят по проект, свързан с Marvel. В допълнение режисьорът Басам Тарик режисира сесията за mo-cap, а това е същият човек, който поема юздите на следващия филм за Blade.

Освен това публикациите в Instagram включваха @Ubisoft, придружаващ ги, плюс хаштага #ubisoftgames, което почти потвърждава, че проектът е свързан с издателя на Assassin’s Creed. Ако това не е достатъчно, етикетът на Ubisoft е представен върху костюма на Мартин и двамата актьори притежават катана, което е характерното оръжие на ловеца на вампири Блейд.

Ubisoft не са потвърдили нищо относно разработката на видеоигра Blade, но всички доказателства, споменати по-горе, рисуват убедителна картина, че нещо се подготвя. Персонажът не е имал самостоятелна поява в гейминга от времето на оригиналния PlayStation.

Снимка: Marvel

Виж още: Победата в Diablo IV няма да се купува с пари