През последните години игрите се развиха бързо. Сюжетите са написани като холивудски блокбъстъри, 3D световете са по-големи и по-реалистични от всякога, а вселените на игрите са безброй за изследване.

За да се потопят напълно в този разрастващ се свят на развлечения, геймърите традиционно се обръщат към мониторите, за да се възползват максимално от най-новите конзоли и персонални компютри, които предлагат усъвършенствани технологии за визуализация и свръхбързо време за зареждане.

Сега обаче всичко това може да бъде постигнато с най-новите OLED и LED-LCD телевизори Panasonic MZ/MX с процесор HCX PRO AI, които осигуряват изживяването така, както е замислено от разработчиците на игри. Със своята холивудска настройка и превъзходна точност на цветовете OLED телевизорите на Panasonic отдавна са признати за най-добрия избор за филми, телевизионни предавания и игри. Дългогодишните взаимоотношения на Panasonic с режисьори, а напоследък и с големи разработчици на игри, означават, че новите продукти се създават от гледна точка на създателите, за да доставят съдържанието наистина така, както е замислено. Подобренията на Panasonic в областта на игрите през 2022 г. бяха признати не само от геймърите, но и от студиата за игри и професионалните отбори за електронни спортове - а през 2023 г. този ангажимент към геймърите се издигна на съвсем ново ниво.

Panasonic има удоволствието да съобщи, че е не само официален телевизионен партньор на Diablo IV®, хитовото гейминг заглавие за 2023 г. от Activision, но и официален телевизионен партньор в Европа на играта на Activision CALL OF DUTY®: MODERN WARFARE III® от 10 ноември до април 2024 г. Modern Warfare III предоставя впечатляващ набор от съдържание, включително епична кампания, масивно основно мултиплейър изживяване и отворен свят Zombies - играчите могат да очакват солидна пътна карта след пускането на играта с нови основни 6v6 карти, нови режими, огромно количество ново съдържание и др.

За да гарантира, че всяко заглавие изглежда по най-добрия начин, новият режим True Game пренася всички функции за точност на цветовете, налични за филми, в света на игрите, а подобреното HDR Tone Mapping осигурява ориентирано към източника изразяване от гейминг устройството. В допълнение режимът True Game може да се калибрира и показва логото Calman Calibrated след настройка със софтуера за калибриране на цветове Calman® на Portrait Displays - фактическия стандарт в света на създаването, разпространението и възпроизвеждането на съдържание. Това означава, че режимът True Game възпроизвежда игрите както са замислени от техните създатели.

Снимки: Panasonic

 

Още от Play