HUAWEI P60 Pro, най-иновативният смартфон на компанията до този момент, беше отличен с престижната награда "Най-добър фото смартфон" за 2023 г. от TIPA (Technical Image Press Association) - една от водещите асоциации в областта на изображенията и фотографията.

Като един от лидерите на пазара за потребителска електроника Huawei се ангажира с непрекъснати иновации, за да предостави възможно най-доброто цифрово изживяване на всеки човек, семейство и организация по света. Компанията продължава своето развитие в тази област и резултат от него е и най-новата серия - HUAWEI P60 Pro, фотографски флагман, който идва с ново поколение революционни изображения и естетичен дизайн. Благодарение на него Huawei постига още една новаторска стъпка в областта на мобилната фотография.

Най-добрият фото смартфон за 2023 г.

Легендарната Huawei P серия е създадена с технология, поставяща фокуса върху иновативните изображения, и HUAWEI P60 Pro е най-добрият пример за това наследство. Новият смартфон наследява отличната фотография и изящество, правейки нов пробив в оптичната система и естетичния дизайн. Новият смартфон идеално интегрира смарт изображения и технологична естетика, интерпретирайки отново класическия дизайнерски език на HUAWEI P серията и създавайки водещ в индустрията напредък в иновациите за мобилни изображения.

В епохата на смартфон камерите Huawei многократно прави подобрения и технологични пробиви в областта на изображенията. Това постоянно развитие и технологични иновации бяха отново видени и признати. TIPA (Technical Image Press Association) - най-голямата и авторитетна асоциация за фотография и изображения от цял свят, състояща се от медии в печатен, както и в онлайн формат, удостои HUAWEI P60 Pro с TIPA WORLD AWARD за най-добър фото смартфон за 2023г. "Универсален спътник за тези, които търсят висококачествена смартфон камера както за фото, така и за видеозаснемане" - така бе определен смартфонът от новата серия по време на присъждането на наградата. TIPA WORLD AWARDS са признати за най-желаните награди в областта на снимките и изображенията в световен мащаб. Те оценяват приноса и постиженията на компаниите и техните продукти и служат като важен ориентир за потребителите при вземането на решения за покупка.

Смартфонът от следващо поколение идва и в Европа

HUAWEI P60 Pro се превръща в сбъдната мечта за всички ентусиасти, които искат да уловят най-дребните детайли от различни разстояния, независимо дали снимат по залез, след свечеряване или по всяко останало време. Тази пролет Huawei ще представи на европейските пазари този авангарден смартфон от следващо поколение за всички, които обичат фотографията и изключителния дизайн. Наличността на новия мощен фотографски смартфон ще бъде потвърдена по време на събитие, посветено на серията, на 9 май 2023 г. Наличностите за европейските и по-специално за българските потребители на HUAWEI P60 Pro ще бъдат ясни в рамките на дните след представянето. Следете за специални оферти при предварителни поръчки!

Снимки: Huawei