Huawei получи поредно международно признание, завоювайки две награди на EISA (Expert Image and Sound Association), които бяха излъчени от комисия, съставена от представители на 55 от най-авторитетните технологични медии в света. Флагманът HUAWEI P40 Pro беше обявен от Асоциацията за EISA Smartphone Camera 2020-2021 (Най-добра камера в смартфон за 2020-2021 г.), а HUAWEI WATCH GT 2 спечели признанието Best Smartwatch 2020-2021 г. (Най-добър смарт часовник за 2020-2021).

Истински шампион в своя клас

EISA обяви HUAWEI P40 Pro за „истински шампион в своя клас“, признавайки високите възможности на камерата на телефона, технологията на дисплея и луксозния дизайн. EISA признава „луксозно проектирания“ HUAWEI P40 Pro за перфектния спътник на всички онези, които използват своя смартфон за осъществяването на наистина зашеметяващи снимки всеки ден. Според Асоциацията флагманът на Huawei е олицетворение на още един значим етап в развитието на мобилната фотография. Тази награда беше спечелена благодарение на ненадминатите фотографски възможности на HUAWEI P40 Pro, от основната 50-мегапискелова Ultra Vision камера с автофокус с фазово разпознаване и оптична стабилизация, през перископния телеобектив с 12 MP, който позволява 5-кратно оптично увеличение, до невероятната ултра широка 40 MP кинокамера за постигане на невероятно видео. В допълнение към всичко това имаме и ToF 3D дълбочинна камера с изкуствен интелект, като всичко това предоставя на потребителите първокласно технологично изживяване, за което EISA казва, че „изтласква технологията на камерите на смартфони много напред“.

Най-добър смарт часовник

Що се касае за тазгодишния победител в категория „Най-добър смарт часовник“ – HUAWEI WATCH GT 2, EISA го определи като устройството, което „овладява талантите на съвременните умни часовници“ благодарение на своя дизайн, AMOLED дисплей и физически контрол. С до две седмици живот на батерията и множество фитнес функции HUAWEI WATCH GT 2 може да анализира 15 професионални режима на тренировка и да проследява 85 персонализирани тренировки. Благодарение на TruSleep технологията на HUAWEI WATCH GT 2 може да се проследи качеството на съня, сърдечната честота, нивото на стрес и измерването на насищането на кръвта с кислород.

Нещо повече, HUAWEI WATCH GT 2 поддържа важни за ежедневието функции като приемане на обаждания с Bluetooth, известия от приложения и съхранение на музика, което позволява на потребителите лесно да свързват своите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds3 и да слушат музика в движение със своя HUAWEI WATCH GT 2.

Вижте още: Защо HUAWEI AppGallery е важен фактор за развитието на Huawei




Тагове: