MSI разкри изцяло новата си линия лаптопи, снабдени с последната серия GPU NVIDIA GeForce RTX 40 и 13-о поколение Intel® Core™ HX процесори. Най-новите модели преносими компютри MSI са захранвани от ултра ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, която прави скок в производителността с AI-базирана DLSS 3 технология и предлага реалистични виртуални светове с пълно проследяване на лъчите. Oсем от новите лаптопи MSI са валидирани със сертификат NVIDIA Studio, което включва модели не само от Content Creation серията, но и от линиите Gaming и Business and Productivity.

Създателите на 3D съдържание получават достъп до NVIDIA Omniverse™ - RTX и AI платформа, която свързва 3D работни потоци, заменяйки линейните такива със синхронизация в реално време, и дава възможност на творците да взаимодействат по-бързо и по-лесно от всякога.

Снабдени с технологии NVIDIA Studio за създатели, продуктите с NVIDIA RTX™ GPU се възползват от RTX оптимизациите в над 110 приложения, както и от драйверите NVIDIA Studio за възможно най-високо ниво на стабилност и производителност и ексклузивни инструменти с изкуствен интелект: Canvas, Broadcast и RTX Remix. Сериите MSI Stealth, Creator Z и Prestige идват предварително инсталирани с NVIDIA Broadcast и превръщат всяко помещение в домашно студио с мощта на AI.

Новите лаптопи MSI включват и чисто новите процесори Intel от 13-о поколение с общ прираст на производителността до 45% благодарение на увеличен брой на ядрата и турбо честотата.

 

Вижте още: MSI Modern 15 - продуктивна работа във всяка среда (ВИДЕО РЕВЮ)