Hyundai разкри нова концепция на електрическа кола, наречена Prophecy и честно казано, тя доста прилича на смеска от Porsche 911 и Model 3.

Тя бе разкрита като част от отмененото Женевско автомобилно шоу 2020. Няма обявени спецификации за Prophecy, нито цена или дата на пускане. Това е просто дизайн, предназначен да даде на хората представа за това, което Hyundai вижда като възможно бъдеще за своите електрически превозни средства.

Две неща, които наистина се открояват в Prophecy, са неговите "пикселирани" фарове и задни светлини. Компанията предизвика вълнение около тази идея с по-слабо изглеждащата концепция от миналата година, но тя е доста по-ефектно интегрирана в Prophecy сега.

Вътрешността на колата не разполага с волан, тъй като корейският гигант си представя, че тази кола ще има високо ниво на автономия. Вместо това има два "джойстика" – един в централната конзола и един в страничната врата на водача, с идея водачите могат да "завиват наляво и надясно", за да контролират превозното средство.

Като модерна кола Prophect, разбира се, е пълна с екрани. Отпред има един на таблото, а останалата част от интериора е опръстенен и с други подобни. Нещо повече, самото табло също се обръща нагоре, разкривайки друг по-малък екран отдолу. Какво само са ни подготвили от Hyundai...

Виж още: Как да калибрирате телевизора си без допълнителен хардуер?

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: