MSI, водеща световна марка за лаптопи, проведе виртуалното събитие MSIology: Скок към уникалност, където представи най-новите си модели. Те включват най-новите GPU NVIDIA GeForce RTX и до 13-о поколение Intel® Core™ HX процесори. Новите лаптопи вече са налични за предварителна поръчка и участват в програма с награди за първите клиенти.

MSI се стреми към перфекционизъм и премиум преживяване в своите лаптопи, които предлагат иновативна технология, изключително висока производителност и чисто нов естетичен дизайн. „Задаваме тенденциите при високия клас лаптопи и днес го правим за пореден път!“, каза Derek Chen, глобален търговски и маркетинг директор на подразделението MSI Notebook.

Чисто нова серия Stealth

MSI обяви наново проектираните модели Stealth 16 Studio и Stealth 14 Studio – носители на най-новата награда от CES 2023. Двата модела идват с грабващ погледа бял и звездно-син цвят на дизайна. Те са снабдени с алуминиево-магнезиево шаси, като Stealth 16 Studio тежи под 2 кг и има дебелина под 2 см.

Stealth 14 Studio използва MSI Vapor Chamber термичен дизайн, което го прави най-мощния 14-инчов геймърски лаптоп, който може да предложи потапяща игра и да се справи ефективно с многозадачна работа в движение. „Това е един от най-производителните 14-инчови лаптопи на планетата!”

 

„С новата еволюирала линия MSI Stealth Studio не се налага да избирате и да правите компромиси. Ако създавате и консумирате съдържание, играете игри или просто се наслаждавате, те ще стигнат с вас докъдето е нужно!”, каза Linus Sebastian, водещият на Linus Tech Tips.


Екстремна производителност в сериите Titan GT / Raider GE
Отличеният с награди Titan GT77 HX е оборудван с най-мощния процесор i9-13980HX и до GeForce RTX 4090 Laptop GPU, както и с ексклузивната технология MSI OverBoost Ultra, която осигурява до 250 W обща мощност за постигане на 5.2 GHz честота на всичките 8 P-ядра. Titan GT77HX идва с първия в света 4K/144Hz MiniLED дисплей – най-премиум екрана, който можете да имате на лаптоп в момента.

Изцяло нова серия Prestige
MSI представи изцяло новия Prestige 13 Evo с тегло под 1 кг, който е невероятно тънък и лек. Снабден с голяма и издръжлива 75Whrs батерия, „той е най-добрият спътник за дълъг ден на срещи и пътувания“.
Показана беше и 16-инчова версия. Prestige 16 Studio идва с GeForce RTX 40 Series Laptop GPU и е валидиран като NVIDIA Studio, което обещава по-добра продуктивност и забележителна производителност.

Серията Modern е освежена с нови цветови опции, включващи звездно-синьо и бежово-розово, които стават част от модните послания на потребителите. Най-новата серия от лаптопи за бизнес и продуктивност посреща широк набор от изисквания и помага за успех в ежедневната работа.

Снимки: MSI