До крайния срок за подаване на снимки и видеа в регионалния конкурс за мобилна фотография и видеография Huawei InFocus Awards 2019 остават броени дни. 11 август е последният ден, в който талантливите любители на фотографията и видеографията от Централна, Източна и Северна Европа могат да подават най-добрите си творби, заснети с мобилен телефон на Huawei. Huawei InFocus Awards има 5 категории, посветени на мобилната фотография - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now. 

Гласуването на журито, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят, ще продължи до 29 август. То ще определи големия победител и победителите във всички категории. Заявките за участие се подават на официалния сайт на конкурса до 11 август. Конкурсът включва и „Награда на публиката“. Всички снимки и видеа, подадени за участие в конкурса, ще бъдат достъпни на официалния сайт на Huawei InFocus Awards, където ще може да се гласува до 18 август.

Големият победител в конкурса ще получи 10 хиляди евро, мощния лаптоп Huawei MateBook 13 и смарт часовника Watch GT. Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro и 2000 Евро, завършилите на второ място в различните категории ще спечелят Huawei P30 Pro, а тези на 3-то място - Huawei P30. Победителят от категорията „награда на публиката“ ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Вижте още: Ето няколко съвета как да спечелите големия фотоконкурс на лятото