Кой друг, ако не Хасан Каймак може да изработи такъв пънк-рок телефон като HTC One Bloom 3? Двадесетгодишният дизайнер от турски произход живее в Германия и от 12-годишна възраст създава концепции на различни устройства. Една от последните е свързана с предстоящия HTC One M9. Тя ни впечатли много и решихме да я споделим с вас, за да помечтаем заедно.

Концепцията е наречена One Bloom 3 и представя метално тяло, което изключително много се доближава до изработката на One M8, но с още по заоблени форми. Всъщност екранът се слива със страничните рамки, което напомня на настоящия дизайн на iPhone 6 и 6 Plus. Отново имаме BoomSound високоговорители, а бутонът за включване и изключване е позициониран в дясната част. Отляво са бутоните за контрол на звука. Също така изглежда, че устройството е с операционна система Android 5.0 Lollipop и нова, още по-минималистична версия на Sense интерфейса. Единственото нещо, което не е показано тук, е гърбът на телефона.

Докато други концепции, които сме виждали, изглеждат прекалено футуристично и дори невъзможно, HTC One Bloom 3 е съвсем постижимо устройство, което носи основните дизайн линии на тайванския производител. Вижте всички снимки в нашата галерия.


Вижте още една страхотна концепция на HTC One M9.