След представянето на HTC One M8 на 25 март е съвсем в реда на нещата да започнем да виждаме концепции на наследника M9, който трябва да се появи през 2015 година.

Красивите концептуални проекти се появиха в интернет и според тях HTC One M9 ще има традиционен естетически вид. Двата концептуални проекта, които може да видите на снимките в галерията ни, изглеждат напълно реалистични спрямо това, което видяхме от HTC One M7 и M8.

Първата концепция е създадена от дизайнера Риши Рамеш. Тя представа красив 5.3-инчов Full HD дисплей с антирефлексни способности. Дисплеят се очаква да има Corning Gorilla Glass 3. Оперативната памет ще бъде 3 GB, основната камера ще е 13-мегапикселова с възможност за 4K запис, а предната - 7-мегапикселова. Операционната система е дизайнерска концепция на Android 5.0 Milkshake, което се очаква да бъде следващото наименование на мобилната ОС на Google.

Втората концепция е създадена от дизайнера Хасан Каймак. Неговият дизайн се различава до голяма степен по това, че липсват BoomSound говорителите на предния панел на устройството.

 

Очакваме вашите коментари!

 

Виж още: HTC допълни One серията с флагмана E8, изработен от поликарбонат

Тагове: