Искате да разширите вашия онлайн бизнес или пък нямате достатъчно поръчки напоследък? В този случай Retargeting.biz може да ви бъде изключително полезен. Румънската компания избра България като първа дестинация за разширяване на предлагането на автоматизирани маркетингови решения.

Новият уебсайт заработи на 13-ти май 2019 и използва SPA (Single-Page Application), така че да ви накара по-приятно да сърфирате в него. Използването на Vue.js технологията позволява страниците да се зареждат незабавно, независимо от обема на съдържанието. Освен румънската, английската, унгарската и гръцката версия, сайтът вече има и българска, така че първата среща на новите потребители от България с Retargeting.biz да бъде възможно най-приятна.

SaaS решението на Retargeting.biz следи повече от 40 поведенчески сигнала и действия на клиентите на онлайн магазини като време прекарано в сайта, кликове, бутон за добавяне в количката, изоставяне на количката за пазаруване, любими продукти и много други. Благодарение на алгоритмите за машинно самообучение и създаването на динамични маркетинг кампании в Google и Facebook, вашият онлайн магазин ще може да използва решението, за да намали процента на изоставящите своите покупки клиенти. Освен това, ще ви помогне да увеличите продажбите си чрез персонализирани имейл и SMS процеси, поведенчески pop-up процеси и PUSH известия.

Виж още: Leanplum придоби българската компания за маркетингови чат ботове Connecto

От услугите на Retargeting.biz в България може да се възползват всички онлайн магазини, които желаят интелигентно технологично решение за автоматизиране на своята онлайн маркетинг активност, съчетано с намаляване на разходите и генериране на все повече приходи.