Популярният браузър Firefox пусна нова експериментална функция, която може да помогне на портфейла ви да преживее празничния пазарен сезон. Тя се нарича Price Wise и е инструмент за сравняване на цените на продукти онлайн. Избирайки стока от поддържаните онлайн търговци, може да поставите въпросната в Price Watcher списък. Така всеки път, когато вашите артикули получат намаление, Firefox ще ви известява директно на десктопа. След това просто кликнете върху съответния артикул, за да посетите страницата на магазина, който го предлага.

Към момента Price Wise поддържа Best Buy, eBay, Amazon, Walmart и The Home Depot, тъй като това са магазини в топ 10 на най-посещаваните от потребителите на Firefox търговци. Mozilla планира да добави още магазини за в бъдещие.

Друга функция, наречена E-mail Tabs, ви позволява лесно да изпратите адресите на всички отворени в браузъра табове на желан от вас имейл адрес. Mozilla казва, че повечето потребители все още предпочитат да изпращат линковете по имейл до себе си, вместо да ги букмаркват, и тази нова функция ще опрости процеса.

Така може да изпращате линкове със скрийншоти или цели статии, като за момента се поддържат само Gmail адреси.

Тагове: