Радвам се, че мога да ви посрещна именно с тези думи! Още в края на миналата година споменах, че работим усилено по нещо ново. И то вече е тук - новият ни дизайн. Съгласявам се, че закъсняхме с промяната, но сега тя е тук, а ние сме по-амбицирани да не свършва само с облика на сайта. Под секрет мога да кажа, че към екипа ни се присъедини още един важен кадър, чийто фокус е изцяло върху видеото. Да, вече имаме видео продуцент (или video guy, както го наричаме), за да създаваме много, често, но най-вече качествено видео съдържание. Един от основните ни фокуси тази година. Съвсем скоро ще видите и първите ни стъпки в тази насока.
Започнах да се отклонявам от основната тема тук. Добре дошли в новия HiComm. В него ще видите, че запазваме тематиката си, но я разширяваме с новия ни раздел Play, който взаимстваме от печатното издание. Именно така подбрахме и имената на основните ни категории.
В Play ще говорим за кино, игри, сериали, бордови игри и всичко, което се случва в тази сфера. Ще четете нашите ревюта, ще говорим за игрите, които играем, ще споделяме и най-интересните новини от тази сфера, която е толкова близка до нас. А сигурен съм и до вас.

В Tech ще откриете всичко, свързано с основната ни тематика - технологиите. От смартфони, таблети, умни аксесоари, през PC и лаптопи, та чак до автомобилите и превозните средства на бъдещето. Не само новини, но и ревюта и анализи.
HiEnd е една от любимите ни категории, която запазваме изцяло. В нея ще продължаваме да поглеждаме в бъдещето на технологиите, но и към всички интересни новости в науката, роботиката, странни джаджи и най-новите открития.
Коментари и анализи вече са под името HiComment. Място, в което споделяме разширеното си мнение по най-актуалните въпроси, анализираме и коментираме.

Очаквайте: видео, видео, видео!

И за финал - Social. Въпреки че до този момент не сме имали точно така формулирана категория, социалния аспект на технологиите и бизнеса са чести теми за нас. От този момент дори още повече.
В новия дизайн всяка от споменатите категории е оформена като своеобразна начална страница. По този начин, ако се интересувате и следите нещо конкретно, ще го получавате на точното място и ще можете да идвате всеки път именно на него.
Както казах в началото, дизайнът е само началото на промените. Ще развиваме материалите си, ще развиваме видео съдържанието, а целта - да бъдем сайтът, за който винаги сме си мечтали, и към който винаги ще се връщате жадни за още информация и качествено съдържание. Новият дизайн ни позволява и да надграждаме, за да имаме нови и по-интересни начини да представяме съдържанието си. Вече работим усилено върху някои идеи, но всичко с времето си.

В новия дизайн искахме да дадем и по-бърз достъп до авторите ни за връзка с тях. Благодарение на респонсив дизайна, винаги ще знаете точно кой е написал текста, а страничката за Екип ще ви разкрие малко повече информация за всеки от нас.
И за финал - молба. Въпреки че проведохме сериозни вътрешни тестове, не мога да се залъгвам, че няма да излязат бъгове. За тях се извинявам предварително, а ще се радвам, ако ги съобщите на vdjambov@hicomm.bg или в коментарите. Продължаваме усилено да работим по новия дизайн и предварително благодаря за разбирането и търпението.

Искам да благодаря на вас, нашите читатели. Вие сте причината да сме тук и да правим това, което обичаме. На Атанас Теодосиев, който създаде новия ни дизайн, на студио OneWeb (Младен, Венци и Руслан), които ни изтърпяха с всяка една промяна и винаги отговаряха с усмивка и професионализъм, на нашия приятел Алекс Ненов и на всеки един човек от нашия екип, който вложи неимоверни усилия и време, за да стигнем до тук.

Благодаря ви и до нови срещи…


…. а първата ще е съвсем скоро, тъй като от неделя започва Световният мобилен конгрес. Очаквайте много новини, включвания на живо в страницата ни във Facebook, лични впечатления и видео съдържание.

Тагове: